Atakum'da  34 yaşındaki bir kişi, ağaca asılı halde  bulundu

Atakum'da 34 yaşındaki bir kişi, ağaca asılı halde bulundu

Olay, Atakum ilçesi Yeni Mahalle'de meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yoldan geçen bir vatandaş, tarla kenarındaki ağaçta asılı bir kişiyi fark edince durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

A+A-

Olay, Atakum ilçesi Yeni Mahalle'de meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yoldan geçen bir vatandaş, tarla kenarındaki ağaçta asılı bir kişiyi fark edince durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemelerde, ağaca asılı kişinin 34 yaşındaki Tolga D. olduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi. Tolga D.'nin cansız bedeni, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı morguna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, olayın intihar mı yoksa başka bir nedenle mi meydana geldiğini araştırıyor. Bölge sakinleri, yaşanan bu trajik olayın şokunu yaşarken, yetkililerden gelecek açıklamaları bekliyor.

Tolga D.'nin ölümü, yakınları ve çevresi tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Olayla ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.