Tuncay Yurduseven "Teşekkürler Bafra"

Tuncay Yurduseven "Teşekkürler Bafra"

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven; yapılan erken seçimler sonucunda yayınladığı teşekkür mesajında, vatandaşların desteğiyle AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinden zaferle çıktığını belirtti.

A+A-

Tuncay Yurduseven, "Hem Bafra’nın hem de Samsun ve Türkiye'nin kararı istikrardan yana olmuştur. Bize oy veren veya vermeyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Yurduseven teşekkür mesajında şunları ifade etti:

“Sevgili Bafralılar;

Ülkemizin Ak Parti ile 13 yıllık istikrar ve başarı dolu idaresinden sonra 7 Haziran 2015 genel seçimleri neticesinde yapılan koalisyon hükümeti kurma çalışmaları, muhalefet partilerinin milli menfaatleri dikkate almayan sorumsuz tavırlarıyla sonuçsuz kalmıştı. Kaos, terör ve istikrarsızlığa bel bağlayan iç ve dış odakların gerçek yüzleri ortaya çıkmıştı. Fakat aziz milletimiz 1 Kasım’da feraseti ile sandıkta tavrını ortaya koymuştur.

 Bu millet Ak Parti’nin 2023 hedeflerini benimsemiş ve tarih yolculuğunda zillet yerine şerefi, hüsran yerine zaferi tercih ettiğini sandıkta göstermiştir. Önümüzdeki 4 yıl 78 milyon için atılım yılları olacaktır inşallah.

Ayrıca Baframız özelinde de bu seçim ayrı bir önem taşıyordu. Zira partimiz aday listesinde Bafralı bir aday vardı. Bafralılar da adeta tek yürek olup adayımız sayın Orhan Kırcalı’ya yoğun teveccüh gösterdi.

Yoğun ve zor seçim çalışmalarında ülkesini ve milletini selamete kavuşturma gayreti ile her türlü özverili çalışmasını gece-gündüz demeden gerçekleştiren teşkilatımızın tüm mensuplarına ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Özellikle Kadın ve Gençlik Kollarımızın fedakar mensupları kapı kapı çalışmaları ile milletimizin tercihinde etkili oldular. Belediye başkanımız Zihni Şahin ve meclis üyelerimiz her daim yanımızda olarak desteklerini esirgemediler. Ana kademe yönetim kurulu üyelerimiz hep birlikte olup bu zafere katkıda bulundular. Özetle çalışmaları ile tüm şehri adım adım, karış karış gezen tüm teşkilatımıza sonsuz teşekkürler.

Sonuç Milletimize ve Bafra’mıza hayırlı ve uğurlu olsun. Seçilen tüm milletvekillerimize 26. dönemde başarılar dilerim.

Yapacak daha çok işimiz var. İlk günkü aşkla durmak yok yola devam. Allah(C.C) yar ve yardımcımız olsun.”bafra-1-001.jpgbafra-2-001.jpgbafra-3-001.jpgbafra-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.