TÜM ZORLUKLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA İLE AŞILIR.

TÜM ZORLUKLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA İLE AŞILIR.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin; birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine değinerek,

A+A-

tüm zorlukların, engellerin birlik, beraberlik ve dayanışma ile daha kolay aşılacağını, daha büyük başarıların elde edileceğini ve daha güzel bir geleceğin oluşacağını söyledi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin şunları söyledi:

Bir toplumu yaşatan, ilerleten ve yükselten sihirli kuvvet, birlik ve beraberliktir. Bu nedenle her zaman ve her yerde bize ve hepimize düşen görev birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek, birlik ve beraberliğin önemine ve ruhuna uygun davranmaktır.  

Toplumsal dayanışma ise toplumun tüm kurum ve kuruluşlarıyla ortak değerlerde birleşmesi ve birlikte hareket etmesidir. Hayatımızda toplumsal dayanışmanın çok önemli bir yeri olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Çünkü iyi yaşamamıza yardımcı olacak, mutlulukları artıracak, acıları azaltacak, maddi ve manevi sıkıntıları en aza indirecek, bela ve musibetleri def edecek unsurlardan birisi de dayanışmadır. Hem birlik ve beraberlik hem de dayanışma milletimizin en önemli hasletleridir. Toplum olarak bu özelliğimizi her zaman ortaya koyduk. Bu özelliklerimiz milletimize her zaman ışık olmuş, yol göstermiş ve milletimizi güçlü kılmıştır.

Bafra Belediyesi olarak bugüne kadar Baframızı büyük bir aile olarak kabul ettik. Hepimiz bu Büyük Bafra ailesinin birer ferdiyiz anlayışı içinde hareket ettik. Bu nedenle de ben yok biz var dedik. Ben değil, birlikte başardık anlayışı içinde olduk.  İlçe protokolümüzden, muhtarlarımıza, basınımızdan sivil toplum kuruluşlarımıza, siyasetçilerimizden esnaflarımıza, gencimizden yaşlımıza, bay ve bayanımıza, iş adamımızdan çalışanlarımıza kadar her kesim ve meslek grubundan insanlarımızla bir ve beraber olduk. Bu birlik ve beraberliğin oluşmasına ve devam etmesine herkes katkı verdi ve yardımcı oldu. Bu anlayışımız ile kazanan Baframız ve insanlarımızın olmasını arzu ettik. Baframızın ve halkımızın daha fazla hizmete kavuşmasını istedik. Çok şükür bunun gerçekleştiğini gördük. Bu duygular ile İlçemizin birlik ve beraberliğine her zaman önem verdik. Sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı hayata geçirdik.

Biz inanıyoruz ki her türlü zorluk ve engeller birlik, beraberlik ve dayanışma ile aşılır. Birlik, beraberlik ve dayanışma ile daha büyük ve faydalı hizmetler yapılır. Toplumumuz huzurlu ve mutlu olur. Bundan sonrada bu anlayışımız ile ilçemizin ve insanlarımızın daha güzel bir geleceğe ulaşmasında yorulmadan çalışacağız. Saygıdeğer hemşehrilerimizin bize olan güvenlerini bugüne kadar boşa çıkarmadığımız gibi ALLAH’IN izniyle bundan sonra da boşa çıkarmayacağız.” Dedi.  

11_41.jpg15_05_2012_huzurevi_ziy_03.20131220085243.jpg30-agustos-ioo-canim-annem-odul-toreni---14.05.2012-(45).20131220085257.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.