Tülay Bakır Bafra İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Tülay Bakır Bafra İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

A+A-

İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Tülay Bakır, parti binasında yaptığı konuşmada, muhalefet partilerini eleştirerek siyasetin bir uzlaşma sanatı olduğunu söyledi. Bakır, ”Açlık grevlerine başlayanlara sormak lazım; 'ne için başlıyorsunuz' diye. Bu grevi yapan kişiler sadece siyasi görüşleri için hapsedilmediler. Terör örgütü ile işbirliği yaptıkları ve terör örgütüne mensup oldukları için hapsedildiler. Siyaset bir uzlaşı sanatıdır. Siyaseti bilmedikleri için bu tür yöntemlere başvuruyorlar" dedi. 
Sözlerine devam eden Bakır, “Gittiğim şehit cenazelerinde hiçbir şehit ailesi bana 'benim çocuğumu Kürtler öldürdü' şeklinde bir şey söylemedi, söylemeyecek de. Bizim birliğimizi dirliğimiz kimse bozamayacak ve Türkiye’yi kimse bölemeyecek" dedi. 
Bafra Ovası'nın Karadeniz’i doyurduğunu belirten AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, “Tarım alanında 17 ilçede toplantı yaptık. Bafra’daki üretici kadar problemlerine sahip çıkan ve bu yönden tarımda ilerlemiş başka bir ilçemiz yok. Bafra’nın ürünlerinin aranır hale gelmesi ve markalaşması için çalışmamız gerekiyor. Bafra ürünleri sadece üretmekle değil işleyerek de satabilir. Son dönemlerde tarıma verilen destekler gerçekten memnun edici düzeyde bu durumda üreticinin birlik olarak daha gayretli çalışması gerekiyor" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.