TÜGİK VE DERNEĞİMİZİN ORDU VALİSİNE ZİYARETİ

TÜGİK VE DERNEĞİMİZİN ORDU VALİSİNE ZİYARETİ

Derneğimizin Tügik Genel Başkanı İle ordu valisine ziyarette bulundular.

A+A-

Bafra Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim MURATOĞLU ve Dernek Başkan Yarımcısı Ozan BARIŞÇIL, Türkiye Genç İşadamları Konfedarasyonu Genel Başkanı Erkan GÜRAL ile beraberinde Tügik Genel Sekreteri Demokan EREN,Samsun Genç İşadamları Derneği Başkanı Levent ÖZDEN,Ordu Genç İşadamları Derneği Başkanı Ayhan KAYMAZ,Bulancak Genç İşadamları Derneği Başkanı Dursun KARAHASAN ve dernek üyelerinin katılımıyla, Ordu Valisi Sayın Kenan ÇİFTÇİ'yi Makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. 

Ordu Valisi Sayın Kenan ÇİFTÇİ, Erkan GÜRAL ve beraberindekilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti diler getirerek kendilerine teşekkürlerini iletti. 

TÜGİK Genel başkanı Erkan Güral ve berarberindeki heyet, TÜGİK'e bağlı KARGİF dernekleri başkanları ve üyeleri ile tanışma kaynaşma toplantısınında Fatsa'da bir araya geldiler. Ev sahapliği yapan Fatsa Genç İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Serkan ERDİK açılış konuşması yaparak sizleri Fatsa'da Ağırlamaktan onur duyuyoruz dedi. TÜGİK Genel Başkanı Erkan GÜRAL, Türkiye'de ekonomik alanda,gerek çözüm süresince yaşananlara ülke dışında gıpta ile bakıldığını ifade ederek, " Türkiye'de yaşanan son olayların tek bir açıklaması var; ülkemize nazar değdi" dedi. TÜGİK olarak her ay bir bölgede topnalıp istişare yapıyoruz. Gittiğimiz bölgelerle ilgili bilgiler alıyoruz ve yapılacak olan herhangi bir yatırımın ne olacağı hakkında bilgiler ediniyoruz. Bafra GİAD Yönetim Kurulu başkanı Yavuz Selim MURATOĞLU'da Bafra Genç İşadamları Derneğinin Bafra'da yapmakta olduğu faaliyetler ve projeler hakkında bilgiler verdi.

tugik-heyetinden-ordu-valisi-snkenan-ciftciye-hayirli-olsun-ziyareti-41439-4396880671.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.