Tuğçe&Gökhan Özsivri  Ömür Boyu Mutluluk İçin Evet Dediler

Tuğçe&Gökhan Özsivri  Ömür Boyu Mutluluk İçin Evet Dediler

Çiçen ve Özsivri Ailelerinin Mutlu Günü

A+A-

Çiçen ve Özsivri Ailelerinin Mutlu Günü
Hatice-Savaş Çiçen’in kızı  Tuğçe ile Aşire-Recep Özsivri’nin  oğlu Gökhan  mutluluk dolu yıllar için birbirlerine söz verip ‘’EVET’’dediler.
Tuğçe&Gökhan Özsivri   mutluluk dolu yıllara doğru yelken açtılar.
Tuğçe&Gökhan Özsivri için Bafra Davet ve Toplantı Merkezi Gardenya  Düğün Davet Salonunda  rüya gibi bir düğün ve nikah merasimi gerçekleştirildi.
Genç çiftler Tuğçe&Gökhan Özsivri   hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler eşliğinde Bafra Davet ve Toplantı Merkezi Gardenya  Düğün Davet Salonuna alkışlar arasında girdiler. 
İlk olarak din görevlileri tarafından aşrı şerifler ve ilahiler okundu.
İlahilerin peşinden Nikah Merasimine geçildi. 
Nikahı Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç hayırlı olsun dilekleri ile kıydı.
Tuğçe&Gökhan Özsivri  yapılan muhteşem nikah ve düğün merasimi ile duygulanan gözlerden akan damlalar altında ömür boyu mutluluğa doğru yelken açarak hayatlarını birleştirdiler.
Genç çiftler Tuğçe&Gökhan Özsivri daha sonra ise tatlı bir yaşam için düğün pastalarını kestiler. Genç çiftleri tebrik etmek isteyen ve takısını takmak isteyen davetliler ise uzun kuyruk oluşturdular. 
Semazen gösterisinin ardından yapılan dualar ve ikramların sonunda anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından düğün merasimi sona erdi.
Düğüne Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti Samsun İl Başkanı Av.Ersan Aksu, Ak Parti İlçe Başkanı noter İbrahim Semiz ve yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları, sivil toplum örgütü temsilcileri, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

tugcegokhan-ozsivri-omur-boyu-mutluluk-icin-evet-dediler-7.jpgTuğçe&Gökhan Özsivri  Ömür Boyu Mutluluk İçin Evet DedilerTuğçe&Gökhan Özsivri  Ömür Boyu Mutluluk İçin Evet DedilerTuğçe&Gökhan Özsivri  Ömür Boyu Mutluluk İçin Evet DedilerTuğçe&Gökhan Özsivri  Ömür Boyu Mutluluk İçin Evet DedilerTuğçe&Gökhan Özsivri  Ömür Boyu Mutluluk İçin Evet DedilerTuğçe&Gökhan Özsivri  Ömür Boyu Mutluluk İçin Evet Dediler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum