TSO'dan Basın Kahvaltısı

TSO'dan Basın Kahvaltısı

TSO Başkanı Recep Durgun Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi.

A+A-

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Durgun, Bafra'da görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek bir basın toplantısı gerçekleştirdi. TSO Başkanı Recep Durgun '' Bölgesel rekabet edebilirlik operasyonel programı kapsamında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına 2009 yılında sunmuş olduğumuz ''Bafra iş ve ihracaat geliştirme merkezi'' adlı AB projemizde sona gelinmiş olup önümüzdeki günlerde de imzaya gideceğiz.3 yıldır bu projenin çıkması konusunda çalışmalar yaptık,2.200.000Euro bütçeli proje hayata geçtiğinde ilçemiz ve bölgemiz için önemli sonuçları olacaktır.250 metrekareden 2 katlı olmak üzere toplam 500 metrekare bir bina OSB'ye yapılacak olup 7 departman ve çalışanı olacaktır.Bu departmanlar koordinatörlük iş geliştirme faaliyetleri ve tanıtım organizasyon faaliyetleridir.Toplam 15 yıl projenin sürdürülebilirliği olacaktır.

Bafra iş Geliştirme ve İhracatı Destekleme Merkezi'nin amacının bölgede özellikle yeni işletmeler olmak üzere KOBİ'lerin girişimcilik kültür ve becerilerini ve rekabet edebilirliklerini temel bilgi destekleri ve danışmanlık hizmetleri aracılığı ile iyileştirmektir. Projenin ile bölgedeki Kobi'lerin iş hacimlerinin arttırılması işletme kapasitelerinin geliştirilmesi gelirlerinin yükseltilmesi ve etkin bütce yönetimlerinin sağlanması tanıtım eksikliklerinin giderilmesi ihracaat potansiyellerinin arttırılmasına  katkı sağlanması ve bölgede potansiyel girişimcilerin desteklenmesi amaçlanmaktadır. dedi.

Başkan Durgun ''Sözlerine son verirken yeni yılın kardeşlik sevgi ve saygı duyguların en yoğun bir şekilde yaşanacağı bir yıl olması,ülkemize ve ilçemize barış,mutluluk getirmesini temenni etti.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.