TSO BAŞKANI BAŞARDAN TEŞEKKÜR

TSO BAŞKANI BAŞAR'DAN TEŞEKKÜR

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak bir seçim dönemini daha geride bıraktık.

A+A-

 

04.05.2013 cumartesi günü meslek komitesi üyelerinin seçimiyle başlayan seçim maratonu, 09.05.2013 Perşembe günü , Meclis Başkan ve Başkan vekilliklerinin seçimi ve 10.05.2013 tarihiyle de Yönetim Kurulunun seçimiyle sona ermiştir.

Değerli üyelerimizin taktiriyle bu yüce kurumun yönetimine getirildik. Bu sonuç üyelerimizin sağduyusunun bir zaferidir.

Bundan sonra da göstermiş olduğumuz tarafsızlık ilkesinden taviz vermeden her üyemize aynı mesafede hizmet etme anlayışımız aynı titizlikte sürecektir.

Camiamızın bize gösterdiği güvene layık olarak Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçelerimizin ve üyelerimizin sorunlarını ve bu  sorunlara ilişkin önerilerimizi her platformda dile getirme çabalarımız devam edecektir.

Meclisimiz ve Yönetim Kurulumuz ve arkadaşlarımızın yaratacağı heyecanla her geçen gün hedeflerimizi biraz daha büyüterek üstleneceğimiz sorumluluğu yerine getirme gayreti içerisinde olacağız.

Seçimler süresinde değerli vakitlerini ayırarak büyük katılımla bu demokrasi mücadelesinde katkıda bulunan üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. hepsi sorumlu birer üye olduklarını ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının arkasındaki büyük gücü kanıtlamışlardır.

Ayrıca seçimlerin sukünet içinde geçmesinde büyük emeği geçen başta Bafra Emniyet Müdürlümüz ve personeline, İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Sandık Kurulu Görevlilerine, Seçimler süresince seçim sonuçlarını halkımıza yansıtan değerli Basın mensuplarımıza ve Oda Genel Sekreteri başta olmak üzere tüm Oda personeline Meclisim, Yönetim Kurulum ve şahsım adına şükranlarımızı sunarım.

 

Göksel BAŞAR

Yönetim Kurulu Başkanı 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.