TSO Başkan adayı Kocabaş Emenli Mahallesinde Aşure Etkinliğine Katıldı

TSO Başkan adayı Kocabaş Emenli Mahallesinde Aşure Etkinliğine Katıldı

Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ve ekibi Bafra’da bu yıl 7'ncisi düzenlenen Geleneksel Emenli Mahallesi Aşure Günü etkinliğine katıldı.

A+A-

Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ve ekibi Bafra’da bu yıl 7'ncisi düzenlenen Geleneksel Emenli Mahallesi Aşure Günü etkinliğine katıldı.
Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ve ekibi Emenli Mahallesinde Cem Evi bahçesinde düzenlenen etkinlikte semah gösterilerini de izlediler. 
Bafra ilçesinde bulunan Emenli Mahallesi Cem Evi bahçesinde 7. Geleneksel aşure etkinliği sonrası bir açıklama yapan Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş,’’ Emenli Mahallesi 500 yıllık mazisi olan  bir mahallemizdir. Emenli Mahallesi emin insanların , güvenilir insanların yaşadığı memleket anlamındadır.
Böyle güzel bir günde güzel bir etkinlikte değerli Emenli Mahallesinde vatandaşlarımızla ve değerli protokol ile  birlikte olmaktan çok mutluyum. Bizim milletimiz sevinçlerinde birleşmeyi bildiği gibi hüzünlerinde de birleşmeyi bilmektedir.  Aşure günü programını organize eden Emenli Mahallesi Muhtarımız Alaaddin Uzan’a  ve ekibine ve Tüm Emenli Mahallesi  sakinlerine  teşekkür ediyor, Muharrem ayınızı tebrik ediyorum. Muharrem ayı İslam tarihinde birçok önemli olayın yaşandığı bir aydır. Bu ayda birçok  mucizevi olaylar yaşanmıştır. Ayrıca bu ayda ne yazık ki Peygamber Efendimizin (SAV) Sevgili Torunu Hz. Hüseyin şehit edilmiştir. Bu acı hepimizin ortak acısıdır. Bugünde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bir olalım, iri olalım, diri olalım diyor hepinize sevgi ve saygılar sunuyorum.”dedi.tso-baskan-adayi-kocabas-emenli-mahallesinde-asure-etkinligine-katildi.pngtso-baskan-adayi-kocabas-emenli-mahallesinde-asure-etkinligine-katildi-001.pngtso-baskan-adayi-kocabas-emenli-mahallesinde-asure-etkinligine-katildi-002.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.