Trap-Skeet yarışmasında Bafra damgası

Trap-Skeet yarışmasında Bafra damgası

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor kupası Trap_Skeet Yarışması 28-30 Mayıs 2021 tarihinde Mersin'inde düzenlendi.

A+A-

Yarışmaya Veteran branşında 2, Büyükler branşında 15 ve Gençler branşında 3 olmak üzere 20 sporcu ile en çok sporcu yollayan il Samsun oldu.

Çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda Bafra  Veteran sporcusu olarak katılan Ayhan Kalkanoğlu en iyi 6 sporcunun arasına girerek final atma şansını yakaladı. Final atışları sonucunda müsabakayı Türkiye 4’üncü olarak tamamladı.  Bafra Trap_Skeet dalında ilk büyük başarıyı kazandıran Veteran sporcumuz olmuştur. Finallere katılma hakkını elde eden bir diğer veteran sporcusu ise Murat Aktaş  sıralamayı İlk sırada tamamlayarak inanılmaz bir başarı sonucunda Türkiye 1’incisi oldu.

Genç Erkeklerde mücadele eden Ali Haşim Gürsel ise sıralama atışlarını 2. sırada tamamlayarak 6’lı final müsabakasına katılmaya hak kazanarak, final atışları sonucunda Türkiye 2’incisi olarak tamamladı.

Ali Haşim Gürsel'in hem babası, hem de antrenörü olan Murat Gürsel ayrıca Bafra Şehit Mustafa Serin Atış Poligonun antrenörlüğünü yapmakta. Bafra'mıza atıcılığı sevdiren ve birçok Türkiye genelinde madalyalar kazandırarak atış sporuna sporcular kazandırmıştır. Ayrıca Bafra’ya  TOHM ( Türkiye Olimpiyat Merkezi) ne Bafra'dan sporcu kazandırmış ilk antrenördür.

Haber : Emre Şahinol

30b2ad2b-ae99-493b-bca4-b52e932db34e.jpg7046c934-df91-4602-843c-f8d13de56dec.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.