TRAFİK POLİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

TRAFİK POLİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

​Samsun’un Bafra İlçesinde, bir minibüs sürücüsünün iş güzarlığından dolayı aracını kaldırımda, Engeliler için yapılan sarı çizgiye park etmesi sonucu, 2 Görme engelli vatandaşın zor anlar yaşamasına sebep oldu.

A+A-

Bafra İlçesi Büyük Cami Mahallesi, Camii Kebir Caddesi üzerinde bulunan kaldırımda, görme engelliler için yapılan sarı çizgiye, gelişi güzel bir şekilde, bir minibüs sürücüsünün aracını park etmesinden dolayı zorlanan iki Görme Engelli gence, Bafra Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği’nde görev yapan bir trafik polisi yardım etti.

Trafik Polis memuru ilk olarak görevi icabı kaldırım üzerindeki sarı çizgiye park eden ve kaldırım üzerinde sarı çizgileri takip ederek yol bulmaya çalışan 2 görme engelli gencin, minibüsün sarı çizgiye park ettiğinden dolayı aracın yüzünden kaldırım da yaşadıkları zorlukları fotoğraflandırdıktan sonra cezai işlem uyguladı.

Ceza işlem sonrası Devlet Baba şefkatiyle yağmurlu havada onları gideceği yere Trafik Polis Otosuna bindirerek götürdü.

Asıl bu haberde konu, halen Görme Engelli ve özürlü vatandaşlarımız için ayrılan yerlere kendini bilmeyen sürücülerin iş güzarlığından dolayı nasıl zorluklar yaşadığının bir gerçek yapıtı oldu.

Ama şunu da unutmamak gerekir ki Bafra Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği’nde görev yapan Trafik Polis memuru bu hareketiyle gönüllere taht kurarak çevredeki vatandaşların duydulandırdı, ama herkese de “ÖRNEK olacak bir harekette ve davranışta bulunmuş oldu.

trafik-polisinden-ornek-davranis-1.jpg trafik-polisinden-ornek-davranis-2.jpg trafik-polisinden-ornek-davranis-3.jpg trafik-polisinden-ornek-davranis-4.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.