Trafik kazası kız kardeşleri ayırdı

Trafik kazası kız kardeşleri ayırdı

Eskişehir’de dün akşam saatlerinde iki kız kardeşi ayıran trafik kazası, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

A+A-

Dün akşam saatlerinde Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, seyir halinde olan bir otobüsün, karşıdan karşıya geçmek isteyen 2 genç kıza çarptığı yer alıyor. Otobüsün karşı istikametinden gelen bir otomobil ise ara sokağa dönmek için yavaşladığı sırada, otobüs yol ortasında beklemekte olan 2 kız kardeşe çarpıyor. Otobüsün sol ön kısmıyla çarptığı 2 kız kardeşten Rümeysa Ünsal (21) otobüsün altında kalırken, Yağmur Ünsal ise karşı istikametten gelmekte olan otomobile doğru fırlıyor. Kaza sonrası halk otobüsü yoluna devam ederken, çevredeki vatandaşlar olayı 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirmişti.

BABASINA KENDİSİ HABER VERMİŞ
Dün yaşanan kazada Rümeysa Ünsal, olay yerinde hayatını kaybederken, ablası Yağmur Ünsal ise yaralı olarak Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Hastaneye kaldırılan Yağmur Ünsal'ın, babası panik yaşamaması için kazayı kendisi arayarak haber verdiği öğrenildi. Hastanede tedavi altına alınan Yağmur Ünsal’ın polis ekiplerine verdiği ilk ifadesinde kazayla alakalı bir şey hatırlamadığını söylediği de öğrenildi.
Kazada hafif yaralanan Yağmur Ünsal, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olurken, kazayla alakalı soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.