TRAFİK EĞİTİM PARKI’NIN TEMELİNİ BAHÇELİ ATTI

TRAFİK EĞİTİM PARKI’NIN TEMELİNİ BAHÇELİ ATTI

Temel atma ve bir dizi açılışlarda bulunmak üzere Samsun’da gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İlkadım ilçesinde birtakım temel atma, açılış ve ziyaretlerde bulundu.

A+A-

MHP Lideri Devlet Bahçeli, İlkadım Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nın açılışından sonra, Derebahçe Mahallesi’ne yapılacak Trafik Eğitim Parkı’nın temel atma törenine katıldı. Trafik Eğitim Parkı’nın 4 bin metrekarelik bir alana inşa edildiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Trafik bilincini küçük yaşlarda kazandırmak için eğlendirici ve eğitici özelliği bulunan Trafik Eğitim Parkı’nda, karayollarının standartlarına uygun yollar, kavşak, alt ve üst geçitler bulunmaktadır. Trafik bilincinin gelişmesine önemli bir katkı sağlayacak olan projemiz kapsamında, okul öncesi çocuklar ile ilk ve ortaöğretim öğrencilerine derslerde öğrendikleri teorik trafik bilgilerini uygulama fırsatı vermek ve trafik kazalarının en aza indirilmesine yardımcı olunacaktır. Burada çocuklarımız akülü arabalarla küçük yaşlarda trafik eğitimi alacaklar” dedi.
Başkan Demirtaş’ın konuşmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Başkan Yardımcıları Sadir Durmaz ve Mustafa Erdem, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek butona basarak temele harç attılar.
MHP Lideri Bahçeli temel atma töreninin ardından İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet Binası’na giderek partililerle bir araya geldi. Daha sonra MHP Lideri Bahçeli, İlkadım Belediyesi’nin 19 Mayıs ilçesine yaptırdığı Sevgi Evleri’ni ziyaret etti. Basına kapalı olan ziyarette Bahçeli, Sevgi Evleri’nde kimsesiz çocuklarla bir araya geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.