Trabzonspor'da 2. Yusuf Yazıcı Dönemi Başlıyor

Trabzonspor'da 2. Yusuf Yazıcı Dönemi Başlıyor

Geçtiğimiz sezonun devre arasında CSKA'da kiralık olarak oynadıktan sonra Lille'e geri dönen milli futbolcu Yusuf Yazıcı Süper Lig'e dönüyor.

A+A-

Geçtiğimiz sezonun devre arasında CSKA'da kiralık olarak oynadıktan sonra Lille'e geri dönen milli futbolcu Yusuf Yazıcı Süper Lig'e dönüyor.

1-20220825145638.jpg

2019 yaz transfer sezonunda Trabzonspor'dan Lille'e rekor bedelle 18.5 milyon Euro karşılığında transfer olan milli futbolcu Yusuf Yazıcı, 3 yıl aranın ardından Süper Lig'e geri dönüyor. 

Şampiyonluk yaşadı, Galtier gitti düşüş başladı

Christophe Galtier'in 2021-2022 sezonunun başında Lille'den ayrılarak Nice'in başına geçmesi Yusuf Yazıcı'nın performansında bir düşüşe neden oldu. Galtier'in ardından göreve getirilen Jocelyn Gourvennec ile yıldızı barışmayan Yusuf Yazıcı, Ocak transfer döneminde Rusya Premier Lig ekiplerinden CSKA Moskova'ya satın alma opsiyonuyla kiralanmıştı.

4-639.jpg

Trabzonspor Yusuf'u kiraladı

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın isteği ile harekete geçen bordo-mavili yönetim, bonuslarla birlikte 18.5 milyon euro'ya sattığı Yusuf Yazıcı için Lille'i markaja aldı. Bir süredir çok gizli bir şekilde yürütülen çalışmalarda mutlu sona ulaşıldı. Geçen sezonu Rus kulübü CSKA'da kiralık geçiren 25 yaşındaki Trabzonlu yıldızın kiralanması konusunda Fransız kulübüyle her konuda anlaşmaya varıldı.

2-20220825150001.jpg

Trabzon'a dönmeyi çok istedi

Burak ve Zeki Çelik'in ayrıldığı Lille'de kendini yalnız hisseden Yusuf Yazıcı'nın; İtalya, Almanya ve Rusya'dan gelen tekliflere rağmen Trabzonspor'u istediği öğrenildi.İddialara göre Bordo-mavili kulüp, Yusuf Yazıcı transferini bugün açıklayacak.3-918.jpg

5-439.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.