Trabzonspor Yunanistan'dan Avantajla Dönüyor

Trabzonspor Yunanistan'dan Avantajla Dönüyor

Teknik direktör Ünal Karaman, “İyi hazırlanmıştık. Sahada gerekenleri yaptık. Rövanşta da rakibi ciddiye alıp gruplara kalmak istiyoruz” diye konuştu.

A+A-


Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, AEK galibiyetinin ardından futbolcularını tebrik etti. Mücadeleye iyi hazırlandıklarını kaydeden tecrübeli hoca, "Rakibimiz yabana atılacak bir takım değil. İyi hazırlanmıştık. Maçın sahada kazanılacağını biliyorduk. Gerekeni de yaptık. 3-1'lik skor tur için bize büyük avantaj getirdi. Bir de penaltı kaçırdık. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Doğruları yapınca istediğimiz skoru elde ettik" dedi.

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI
Futbolcuların performansından memnun olduğunu dile getiren Ünal Karaman, sadece hat-trick yapan Ekuban'ın değil tüm takımın üzerine düşeni yaptığını dile getirdi. Haftaya oynanacak rövanş maçını da ciddiye almaları gerektiğini vurgulayan Karaman, "Biz sahada işimizi yapmaya devam edeceğiz. Gruplara kalmak istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle o maçı da kazanacağız" diye konuştu.?

NOVAK YİNE DÖKTÜRDÜ
Fırtına'nın yıldız isimlerinden Filip Novak, dün yine harika bir oyun ortaya koydu. Geçen yıl attığı gollerle dikkat çeken Çek sol bek, dün de skor 1-0'ken Ekuban'ın attığı ilk golün asistini yaptı. Novak, maç sonunda çok mutlu olduklarını belirtip turu geçeceklerini söyledi.

KOMBİNE DUYURUSU 
Bordo-Mavili kulüp, pazar günü Şenol Güneş Stadı'nda oynanacak Malatya maçıyla ilgili duyuru yayımladı. Mücadeleye gelemeyecek taraftarların Passolig internet sitesi üzerinden yalnızca bu karşılaşma özelinde kulübümüze devredebilecekleri taraftara hatırlatıldı.?

CARDOSO: TRABZON GALİBİYETİ HAK ETTİ
AEK Teknik Direktörü Miguel Cardoso, maç öncesi olduğu gibi Trabzonspor'un güçlü bir takım olduğunu tekrarladı. Portekizli hoca, "Maçın başında 1-0'ı yakalamamıza rağmen skoru koruyamadık. Trabzonspor bizden daha iyiydi ve galibiyeti hak etti. Türkiye'de zorlu bir atmoserde mücadele edeceğimizi biliyoruz. İşimiz zor gözüküyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" ifadesini kullandı.

.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.