Trabzonspor transfer yapmayacak mı ?

Trabzonspor transfer yapmayacak mı ?

Trabzonspor ile prensip anlaşmasına varan teknik direktör Mustafa Akçay, "Transferle ilgili bir talebim yok. Trabzon’un enerjisi, sorunlarımızı düzeltme için yeterli olacaktır" dedi.

A+A-

Trabzonspor’un yeni yönetim kurulu, gelecek sezon için sportif direktörlüğe Ünal Karaman’ı, teknik direktörlüğe de Mustafa Akçay’ı getirme noktasında prensip anlaşmasına varırken, iki isim de gelecek sezonun kadrosunu kurmak için yoğun çaba harcıyor. Ellerindeki mevcut kadroyu değerlendiren Karaman ve Akçay, ihtiyaçlara göre yapılması planlanan transferler konusunda ise fikir alış verişinde bulunuyor. Karadeniz ekibi, aşırı transfer yapma yerine ellerindeki oyuncuları değerlendirme yoluna gitmeyi hedeflerken, takımdaki yabancı oyuncuları rahatlatan açıklama ise Mustafa Akçay’dan geldi.

"TRANSFER TALEBİM YOK"

Yabancı oyuncularla ilgili olarak geçtiğimiz sezon yaşanan sorunlara çözüm üreteceklerini belirten Akçay, "Trabzonspor’un şuanda çok kaliteli yabancı oyuncuları var. Çeşitli nedenlerle belki geçen yıl randıman alınamamış olabilir, ancak bu alınamayacak anlamı taşımaz. Farklı stratejilerle elimizdeki yabancıları kullanabilirsek kullanacağız, kullanamazsak da transfer gerekiyorsa yapabilir, gerekmiyorsa da ona göre strateji belirleyeceğiz. Bunları sorun etmeyeceğiz. Transferle ilgili olarak ise bir talebim yok. Trabzon’un enerjisi sorunlarımızı düzeltme için yeterli olacaktır" şeklinde konuştu.

Trabzonspor’un elinde geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon’da kiralık olarak oynayan Jebrin de dahil olmak üzere 12 yabancı oyuncusu bulunuyor. Adrian, Alaniznho, Cech, Colman, Emerson, Sapara, Zokora, Janko, Henrique, Celustka ve Bamba’nın yer aldığı 12 kişilik yabancı oyuncu kadrosu bulunurken bu rakamın aşağıya çekilmesi hedefleniyor.

Ayrıca geçtiğimiz sezon Portekiz takımları Porto ve Benfica’dan transfer edilen ancak Tolunay Kafkas’ın göreve gelmesinin ardından kadro dışı bırakılan Emerson ve Janko ile Karaman’ın bir görüşme yapacağı, bu futbolcuların kulüpteki geleceğinin netleşeceği öğrenildi. Karaman, Trabzonspor adına iki oyuncudan olumlu rapor alması halinde durumu yönetime bildirecek ve iki oyuncunun affını isteyeceği öğrenildi.

ALMAN KONDİSYONER

Öte yandan, Trabzonspor’un Almanya’nın Hoffenheim takımının Alman kondisyoneri Yannick Obenauer ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.