TRABZONSPOR DEVRE ARASINA MORALLİ GİRDİ

TRABZONSPOR DEVRE ARASINA MORALLİ GİRDİ

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Medical Park Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor devreye moralli girdi.

A+A-

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay'ın karşılaşmada mide spazmı geçirmesi nedeniyle toplantıya antrenör Hami Mandıralı'nın katıldı. Basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Hami Mandıralı, "Hocamıza ve maç içerisinde gol attığı pozisyonda sakatlanan Emre’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 2013 yılının bizim için iyi geçtiğini düşünüyorum. Kendi adımıza gösterdiğimiz performans bizi mutlu etti diyebilirim. Kısıtlı kadromuza rağmen hem Avrupa’da hem ligde iyi gidiyoruz. Türkiye'yi ve Trabzonspor'u en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Tüm mesaimizi bunun için harcadık. Bu akşamla ilgili de şunu söyleyebilirim; Oyuncularımız özverili oynadı. Kazanma adına her şeyi yaptılar. Tüm oyuncularımızı kutluyorum. Bizi sevenlere ve yanımızda olanlara teşekkür ediyoruz. Bu galibiyetle yeni yıla huzurlu bir şekilde gireceğimizi düşünüyoruz. Bu vesileyle herkesin yeni yılını da kutluyorum” dedi.
Bir basın mensubunun Aykut Akgün'ün yedek kulübesindeki hareketini sorması üzerine Mandıralı, şu cevabı verdi:
"Ben görmedim. Herkes kendi hareketini kendine bağlasın, kendi sorumludur. Yaşarken insanlar kendi kaderlerini kendileri çizerler. Aykut bizim oyuncumuz görev veriyoruz ve yerine getirmeye çalışıyor. Bunlar futbolda olağan şeydir."
Trabzonsporlu Didier Zokora ise, "Bugün ciddi anlamda zor bir maç geçirdik. Antalyaspor bizi zorladı çünkü çok kompakt oyun sergiledi. Maç başında top bizdeydi ama kötü gol yedik. Daha sonra goller bularak galip geldik. Kazandık ama zor kazandık. Sezonun ilk yarısını sahamızda yenilmeden bitirdik. Ev sahibi olarak iyi maçlar sergiledik. Onur'a müthiş performansı nedeniyle teşekkür ediyorum. Onun iç saha performansında payı büyüktür" dedi.
Bamba, ise önemli bir 3 puanı aldıklarını vurgulayarak, "Geriye düştüğümüz bir maçtı. Çok maç oynadık, yorulduk. Önemli olan 3 puanı almaktı. Çok mutluyuz ve tatile moralli gideceğiz. Sezonun ikinci yarı için hazırlıklarına başlayacağız" diye konuştu.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR CEPHESİ
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, eksik bir kadroyla Trabzonspor karşısına çıktıklarını belirterek, "Rakibimize karşı oyunu daraltıp çabuk atağa çıkmak istedik. İlk yarı bunu başararak golü bulduk. Sonra devreye galibiyetle gireceğimiz anda penaltı oldu. O gol motivasyonumuzu düşürdü" dedi.
İkinci yarıda tempolarının düştüğünü anlatan Aybaba, "Tempo düşünce geriye yaslandık. Yaslanmak doğaldır ama oradan çabuk çıkmak özelliktir, kötü gol yedik. Trabzonspor'u kutluyorum. İkinci yarı kupa ve ligde çok zor günlerimiz var. Kadromuza takviye yapıp çok çalışıp ikinci yarıya iyi hazırlanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.
Savunma oyuncusu Emre Güngör ise penaltı pozisyonuna kadar maçı iyi götürdüklerini belirterek, "İlk yarı soyunma odasına 1-1 girdik. En kötü puan almak istiyorduk ancak olmadı. inşallah üstümüzde kötü şansı bırakıp ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz" dedi.
Emre, penaltı pozisyonuna ilişkin ise, "Bence penaltı değil. Onların vurduğu topa müdahale etmiyorum. Kendi ayağımdan çarpıp dokunuyor" ifadelerini kullandı.
Medical Park Antalyaspor'un tek golünü atan Zeki Yıldırım, Trabzon'a puan ya da puanlar almak için geldiklerini kaydederek, "İstediğimiz skoru alamadık. Antalyaspor'a yakışmayan yerdeyiz. Devre arasında iyi çalışıp Antalyaspor'u layık olduğu sıralara çıkarmak istiyoruz. Attığım gole sevinemedim. Çünkü takımımız galip gelemedi" şeklinde konuştu.

20131229aw000376_02.jpg20131229aw000376_04.jpg20131229aw000376_06.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.