Topuz ve Koçak Ailelerinin Mutlu Günü

Topuz ve Koçak Ailelerinin Mutlu Günü

Topuz ve Koçak ailelerinin evlatları Bahar Koçak ve Fatih Topuz Bafra Ay ışığın ’da muhteşem bir düğünle dünyaevine girdi.

A+A-

İlk danslarını konfeti yağmuru altında yapan genç çift, daha sonra düğün pastasını birlikte keserek birbirlerine ikram ettiler.

Heyecanları gözlerinden okunan genç çiftin mutluluğu gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürerken düğün, çalınan müzikler eşliğinde halaya tutuşan davetlilerin katılımıyla devam etti.

 Başkan Hüseyin Topuz, geceye katılan bütün misafirlere, mutluluklarını paylaşarak çoğalttıkları için teşekkür etti.​

Düğün merasimine, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Bafra CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, Ankara Pazarcılar Odası Recep Ayhan, Samsun Odalar Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler, Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır, Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz, Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bülent Kulaksız, Bafra Madeni Sanatkârlar Odası başkanı Hurşit Tulum, Bafra Fırıncılar Odası Başkanı Temel Bektaş, Bafra Kunduracılar Esnaf Odası Başkanı Sedat Göbeloğlu, Bafra Marangoz Mobilya Ve Ağaç İşleri Odası Başkanı İlhan Erken, ve çok sayıda davetli katıldı.

Barış Medya Grup ailesi olarak genç çiftlere bir ömür mutluluklar dileriz.

 

topuz-ve-kocak-ailerinin-mutlu-gunu-3.JPGtopuz-ve-kocak-ailerinin-mutlu-gunu-4.JPGtopuz-ve-kocak-ailerinin-mutlu-gunu-2.JPGtopuz-ve-kocak-ailerinin-mutlu-gunu-8.jpgtopuz-ve-kocak-ailerinin-mutlu-gunu-7.JPGtopuz-ve-kocak-ailerinin-mutlu-gunu-6.JPGtopuz-ve-kocak-ailerinin-mutlu-gunu-5.JPGtopuz-ve-kocak-ailerinin-mutlu-gunu-1.JPGtopuz-ve-kocak-ailerinin-mutlu-gunu-9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.