Toptepe İlköğretim Okulun'dan Kızılaya Kan Bağışı

Toptepe İlköğretim Okulun'dan Kızılaya Kan Bağışı

Canik ilçesine bağlı olan Toptepe İlköğretim Okulun'da başlatılan Kızılay'a Kan bağışı bir çok kitleye ulaştı.

A+A-
Samsun Kızılay Kan Bağış ekipleri Samsun'un ilçesi Toptepe İlköğretim Okulun 'da 1 gün boyunca kan topladı ve bir çok kitleye ulaştı.
 
 Kızılay ekibi,ilk olarak Toptepe ilköğretim okulu Müdürü Serkan Koç, öğrenci velileri ve bir çok duyarlı vatandaşlardan kan alırken, Canik Belediyesi Başkanı Osman Genç  İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen 'de  kan vererek Kızılay’a destek oldu.
 
Toptepe ilköğretim okulu Anasınıfı Öğretmenleri Halime Yüksel Solak ve Pınar Al Ünal'ın  Kızılay ile ortaklaşa yürüttükleri kan bağışı kampanyasına okul öğretmenlerimizin ve çok sayıda öğrenci velisi ve duyarlı vatandaşlarımızın katılımı ile beklentinin de üstünde kan bağışı yapıldı.
 
Kızılay yetkilileri, okulda veliler ve okul personelinden kan aldıklarını belirterek, Her kişiden 1 ünite kan alıyoruz. 1 ünite kan da 3 ana bileşene ayrılarak 3 hastaya şifa oluyor. Her bağışçı için de Kızılay olarak bir adet fidan dikiyoruz. Okullardan gelen talebe göre gelerek kan topluyoruz. Vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz”dedi.
 
Kan bağışında bulunarak Kızılay’a destek veren Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ise tüm vatandaşları kan vererek hayat kurtarmaya davet etti.
toptepe-ilkogretim-okulundan-kizilaya-kan-bagisi.jpgtoptepe-ilkogretim-okulundan-kizilaya-kan-bagisi-001.jpgtoptepe-ilkogretim-okulundan-kizilaya-kan-bagisi-002.jpgtoptepe-ilkogretim-okulundan-kizilaya-kan-bagisi-003.jpgtoptepe-ilkogretim-okulundan-kizilaya-kan-bagisi-004.jpg
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.