TOPKAYA:ULAŞILIR BİR BAŞKAN OLACAĞIM

TOPKAYA:ULAŞILIR BİR BAŞKAN OLACAĞIM

MHP İnşaat mühendisi Özgür Topkaya seçim çalışmaları nedeniyle Evrenuşağı ve Sürmeli köylerini ziyaret etti.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya

Evrenuşağı ve Sürmeli köylerinde yaşayan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada Topkaya ; “Değerli hemşerilerim, ağabeylerim kardeşlerim bilindik üzere bu seçimlerde Yeni yasaya Göre sizde oy kullanacaksınız.

30 Martta Bafra`nın köyleri ilçe Belediyesine bağlanacak ve mahalle olacak olan köylerimizin yol, su, çöp, kanalizasyon gibi tüm işlemleri yapılacak. Bunların yanı sıra  tarla yollarınız, mezarlıklarımızın bakımı da bizlerin görevleri arasında olacaktır. Biz Milliyetçi hareket Partisi olarak yeni yasada yeni projeleri hayata geçirmek için büyük şehir belediye Başkan adayımızı Ferhat Günaydın Beyle gece, gündüz demeden sizler için projeler üretildi.

MUHTARLAR FAHRİ MECLİS ÜYEMİZ OLACAK

Bütün çalışmalarımızı muhtarlarla birlikte yapacağız.

Belediyede muhtarlarla alakalı bir birim oluşturacağız ve burada muhtarların mahalleleriyle getirmiş olduğu sorunları değerlendireceğiz.

Muhtarlık bürolarının donanımını güçlendireceğiz ve muhtarlarımızın daha çağdaş bir ortamda hizmet vermelerini sağlayacağız…

Köy evleri kuracağız…

Organik Tarım’a Yöneleceğiz, tarımsal altyapıları da biz yapacağız…

Geleceğimizin nesilleri olan Çocuklarımız için oyun parkları kuracağız…

Kısaca bizim Temel anlayışımız “ Yeni Toplumsal Belediyecilik” anlayışı olacaktır.

Değerli Hemşerilerim Avrupa standartlarında altyapılı, imarlı köyler ve kasabalar geliştirceğiz, Köylerimizde  sağlık,  eğitim,  kültür alanlarında gerekli altyapıyı kuracağız.  İşimiz olarak, belediye altyapı, üstyapı ve planlama konusunda bir sıkıntımız olmaz.  Tarımda ürün çeşitliliğini ve verimliliği artıracak projelere hız vereceğiz. Üretim aşamasından hasat dönemine kadar çiftçimizin yanında olacağız. 30 mart sabahı Bafra`mızı  Hep beraber köylümüzle yöneteceğiz”.dedi.

Köylerde büyük bir ilgi ile karşılanan Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Topkaya seçim konuşmaları ve aday tanıtımı sonrasında ilçeye döndü.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.