TOPKAYA'DAN TİCARET ODASINA ZİYARET

TOPKAYA'DAN TİCARET ODASINA ZİYARET

Milliyetçi Hareket partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya Ticaret odasını ziyaret etti.

A+A-

Sohbette söz alan Bafra Belediye Başkan Adayı inşaat mühendisi Özgür Topkaya ”

Kentsel dönüşüm ve yenilemeyi, daha sağlıklı ve güvenli mekânların inşası için Bafra’mızı bir marka şehre dönüştüreceğiz.  İnsanımızın sıcak yuva ve daha iyi bir gelecek kurma hayallerini hırs içerisindeki simsarlara bırakmayacağız..

Yönetim anlayışımız ile projelerimizin temelinde, Bafralı ailelerin ve bireylerin mutluluğunu ön planda tutuyoruz ve Bafralıların ihtiyaçları doğrultusunda projeleri ortak aklın ürettiği çözümlerle gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bafra’daki sivil toplum kuruluşları ve belediye birimlerini bir bütünlük içersinde ele alarak, insani ve mali kaynak kaybı yaşanmaması için, tedbirleri dikkatle göz önünde bulunduruyoruz.  Böylelikle yerel yönetimde hukuki açıdan olduğu kadar, uygulama açısından da bir bütünlük hedefliyoruz. Bafra mızı yaşanabilir bir marka şehir yapmak için projerler üretiyoruz. Bu projeleri önümüzdeki günlerde 3 boyutlu animasyonlar ile halkımıza duyuracağız.

Bafra ve Bafralıların ortak çıkarları doğrultusunda hep birlikte yürüyüşümüze devam etmek ve Bafra’yı yaşanılabilir kılmak için ortak akıl doğrultusunda projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Bu doğrultuda da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız”. Dedi.

img_5220.jpgimg_5223.jpgimg_5227.jpgimg_5229.jpgimg_5231.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.