TOPKAYADAN ŞEHİT AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİ

TOPKAYA'DAN ŞEHİT AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİ

MHP Başkanı Acar ve MHP Aday adayı Özgür Topkaya Şehit ve Gazi ailelerini unutmadı.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bafra Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi T.Özgür Topkaya, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma derneğini ziyaret etti.

MHP Bafra Belediye Başkan Aday Adayı T.Özgür Topkaya’yı Bafra Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin ve yönetimi kapıda karşıladı. Ziyaretten çok memnun kaldıklarını dile getiren Başkan Mümine Ersin dernek hakkında MHP İlçe başkanı Acar ve Belediye Başkan Aday Adayı Topkaya’ya bilgi verdi.

Özgür Topkaya ziyaret esnasında yaptığı konuşmada,” Bafralı bir hemşeriniz ve Parti teşkilatımız olarak derneğimizin sıkıntılarını biliyoruz. Sizlerin sıkıntılarını da elimizden geldiği kadar çözmeye çalışıyoruz. Zaman zaman da bu tür ziyaretlerle sizleri dinleme fırsatı buluyoruz. Göreve geldiğimizde bireysel desteklerimizin yanında kurumsal desteklerimizde şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve sizlerin yanında olacaktır. Bu konuda hukuki açıdan, mevzuat bakımından yapılacak ne varsa yapılacaktır. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için çok duyarlıyız. Fakat siyaset konusu yapmak istemiyorum. Bugün sizlerin şerefli çevrenizde olmaktan çok mutlu oldum.” Dedi.  Ziyaret daha sonra karşılıklı sohbet havasında geçerken, çay sohbeti ile sonlandı.

img_0258.jpgimg_0260.jpgimg_0261.jpgimg_0311.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.