TOPKAYA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

TOPKAYA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

MHP Bafra Belediye Başkan A.adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya, Bafra halkı tarafından Rus Pazarı diye bilenen Kapalı Çarşı Avm'de esnaf ziyareti n de Bulundu.

A+A-

MHP Bafra Belediye Başkan A.adayı Topkaya'ya Rus Pazarı esnaflarının ilgisi yoğun oldu Topkaya Alışveriş Merkezindeki esnafları tek tek ziyaret etti.

Kapalı Çarşı Esnafları Bafra Belediye Başkanlığı için A.AdayI olan Özgür Topkaya’nın  Aday olmasını istediler.Kapalı Çarşı Esnafları  Derneklerin Ağırladıkları topkaya  Çay İkramında Bulundular.

Kapalı Çarşı Alış Veriş Merkezi Derneği Başkanı Ali Elagöz esnafla birlikte sorunlarını ve yapılması gereken çarşı sorunlarını dile getirdi.

MHP Bafra Belediye Başkan A.adayı Özgür Topkaya Şunları söyledi;  Bafra’nın sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini iyi bildiklerini kaydeden Topkaya, Bafra'mısın sorunu ortaktır. Sorunları çözecek ekip olduğumuza inanarak çıktık bu yola. Siz de bize inanın bütün sorunları ortadan kaldıralım.

Biz, Bafra Belediye Başkan adayı olarak seçildiğimiz takdirde, Allah nasip ederse, idari ve teknik kadrolarımızla Bafra için gerekli olan her şeyi yapmaya ekibim ile hazırım.

Proje bizim işimiz, Seçim yaklaşıyor Seçim zamanında da herkes proje üretiyor ancak bu projeler Fiyasko Bafra belediyesi yetki alanlarını halkımıza iyi anlatmak zorundayız”.dedi

Derneği Başkanı Ali Elagöz ve yönetim kurulu üyeleriyle çay içip bir süre sohbet etti.

img_3296.jpgimg_3298.jpgimg_3298.20131122085957.jpgimg_3304.jpgimg_3321.jpgimg_3322.jpgimg_3324.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.