TOPKAYA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

TOPKAYA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

MHP Bafra Belediye başkan Aday Adayı.Özgür Topkaya Türkiye Diyanet Sen Bafra Temsilciliği Başkanı Asım Kalyoncu ve Yönetimini Ziyaret Etti

A+A-

Mhp Bafra Belediye Başkan A.Adayı Özgür Topkaya  “Biz bir niyetle çıktık yola Bafra’mızın Bir çok eksiklerini Çok iyi Biliyoruz Bafra  için böyle bir kutsal göreve talibiz  Milliyetçi Hareket Partimizin  Çok Değerli A.Aday'ları  var hepimiz  Bafra için çalışıyoruz,  her birimiz bu kutsal göreve talibiz ancak Aday bir kişi çıkacak gönül ister ki her kez kendisi Aday çıksın ister..!  Ama biz inanıyoruz ki Milliyetçi hareket Partisi’nde birlik ve beraberlik içinde Hangi Adayımız çıkarsa çıksın Bafra Belediyesini geri almak hedefimiz olacaktır”dedi.

Bafra  Diyanet Sen. Başkanı Asım Kalyoncu Bizim için Bafra’ya Hizmet eden bütün Belediye Başkanlarımız ve Aday Adaylarımız çok değerli Bafra’mıza Belediye Başkanı olacak ve Bafra’yı yönetecek Başkanımızdan isteğimiz şu sadece Şehir merkezi’ndeki Camilere Cuma Namazı için Tek tek Gelmemeli bütün köylerimizde gelmeli köylerdeki Halkımızla da iç içe olmasını istiyoruz. Onların Sorunlarını yakından incelemesini halk la iç içe olan samimi güler yüzlü bir başkan istiyoruz dedi.

MHP A.Adayı Özgür Topkaya  Ekibimizle Bafra için  Güzel projelerimiz var  proje ofisimizde Ben ve ekip arkadaşlarım ile  birlikte durmadan çalışıyoruz. Halkımız için Bafra’da MHP hizmete hazırdır” dedi.

img_2680.jpgimg_2683.jpgimg_2709.jpgimg_2709.20131112101526.jpgimg_2712.jpgimg_2713.jpgimg_2719.jpgimg_2732.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.