TOPKAYA SEÇİM ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

TOPKAYA SEÇİM ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

Millieyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı İnş. Müh. Özgür Topkaya Yerel Seçim Çalışmalarını gece gündüz tüm hızı ile devam ediyor.

A+A-

MHP Bafra Belediye Başkan Aday Mühendis Özgür Topkaya programına gündüz esnaf gezileri, Teksil atölyesi ve Kermes açılışı, akşam Programında ise Osman Beyli, Şirin köy ve  Altınay Köylerine ziyarette bulundu.

MHP Bafra Belediye Başkan Adayı İnş. Müh. Özgür Topkaya gittiği her yerde vatandaşın büyük ilgisi ile karşılaşan Topkaya ; bizleri böyle bir akşamda  karşılayan köy halkımıza   teşekkür ediyor, muhabbet ve şükranlarımı sunuyorum.

Değerli hemşerilerim, ağabeylerim kardeşlerim bilindik üzere bu seçimlerde Yeni yasaya Göre sizde oy kullanacaksınız. Bafra’da 5 yılda yapılan hizmetlere bakıldığı’nda hiçbir şey yapılmadığı ortadadır. Ramazan sokağı kaldırılıp şehrin merkezi yerine hançer saplanmıştır.

10 yıldır dokunulmayan Türkeş parkı beton yığınına çevirirdi yasak olması halde park içine 2–3 katlı bina yapılacak.

Belediyenin yılık bütçesi 50 trilyon 5 yılda 250 trilyon yapar ama Bafra Da yapılan hizmet 10 trilyon gerisi nerde olduğu beli değil ve 40 trilyon da kredi çekilmiştir. 21 mahalleye hizmet veremeyen 10 yıllık Ak partili Bafra Belediyesi köylerle birlikte 140 mahallesi olacak bir bafra`ya nasıl hizmet verecek. Sizlerde artık hizmeti belediyeden alacaksınız oy verirken gelecek nesilleri düşünün, sorun, soruşturun, araştırın ve oyunuzu atın.

30 Martta Bafra`nın köyleri ilçe Belediyesine bağlanacak ve mahalle olacak olan köylerimizin yol, su, çöp, kanalizasyon gibi tüm işlemleri yapılacak. Bunların yanı sıra  tarla yollarınız, mezarlıklarımızın bakımı da bizlerin görevleri arasında olacaktır. Biz Milliyetçi hareket Partisi olarak yeni yasada yeni projeleri hayata geçirmek için bu göreve hazırız Desteklerinizi Bekliyoruz.”.dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.