TOPKAYA'' BU VAATLERE KANMAYIN''

TOPKAYA'' BU VAATLERE KANMAYIN''

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı inşaat mühendisi Özgür Topkaya, yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi köy ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.

A+A-

MHP Başkan Adayı mühendisi Özgür Topkaya Bafra`nın yakın köylerinden olan  Ada köy ve Kalaycı Köylerini ziyaret etti.

DERDİMİZ ORTAK ÇÖZÜM BİZDE…

Köy gezileri kapsamında konuşma yapan MHP Başkan Adayı mühendisi Özgür Topkaya şu ifadelerde bulundu; “30 Mart’ta sonuçlanacak yerel seçimlerde artık Köyler Bafra’ya bağlanacak. Bafra’nın 140 tane mahallesi olacak. Kısacası Bafra`nın derdine sizde Ortak olacaksınız Oy kullanarak. Derdimiz ortak çözüm bizde. Vaatlere kanmayın her gün bir proje ile vatandaşlara vaatler verildiğini görüyoruz. Ancak şunu söyleyeyim Bunlar hükümetin projeleri. Hükümetin zaten yapması gereken hizmetlerdir bunlar.

Bakın söylenen, anlatılan her bir proje de istihdam alanından bahsediyorlar. Sürekli vatandaşlarımıza çocuklarınızı iş sahibi yapacağız diyorlar.

Soralım o zaman. Bu işsiz kalan gençlerimizin bu durumu seçim zamanı mı aklınıza geldi! Neden o zaman 10 yıllık Ak Parti, Yetki alanına giren Bafra Organize sanayide istihdam sağlanamadı. Bafra organize sanayi %40 Bafra belediyesine ait bir kuruluş bunla alakalı 10 yıldır bir çalışma yapılmıyor.

Gelelim Hal yasasına Bafra Halinin durumu ortadır. Yeni hal yasası çıktı 3 yıl oldu hal yapmak isteyene Kredi Veriyorlar hem de bedelsiz yerini gösterin projesini hazırlayın biz yapalım dediler. Bunu da yapamadılar.

BU VAATLERE KANMAYIN…

Değerli köy sakinleri bizler bu vaatlere kanmayacağız. Yapılanlar ortada. Bu ülke de yaptığınız yolsuzluklar ortada. Bu vatandaşı düşürdüğünüz haller ortada. Biz bu yalanlara en büyük cevabı 30 Mart günü vereceğiz. İnşallah Allah nasip ederse Bafra`da MHP bayrağı dalgalanacaktır. İdare ve teknik kadrolarımızla, yalan vaat ile kimseleri kandırmadan çıktığımız bu meşakkatli yolda her defasında söylüyorum. Belediyecilik benim işim. Bu benim mesleğim. İnanın ki bana Allah bu görevi bizlere nasip ederse Bafra’da yaşanan değişimleri hep birlikte göreceğiz ve hep birlikte çözeceğiz”. Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.