TOPKAYA BAFRA`YI KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

TOPKAYA BAFRA`YI KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Teşkilatı Bafra`nın her yerini karış karış gezmeye devam ediyor.

A+A-

MHP Bafra Belediye Başkan Adayı İnş. Müh. Özgür Topkaya seçim çalışmalarını gündüz Bengüllüler Derneği, Kemalpaşa Derneği, Sebze Hali Esnafı ve Eski Belediye Çalışanları ile bir araya geldi.

Akşam programında ise Gazipaşa mahallesi ev sohbeti gerçekleştirdi. Sohbetten sonra Karamanlar ve Sarı Köyde vatandaşlara seslendi.

Bafra belediye başkan adayı Topkaya Bengüllüler derneği ziyaretinde Topkaya ; değerli dernek üyeleri bugün burada sizlerle olmanın mutluluğu içindeyim gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum. 30 mart yerel seçimlerde, gurur duyacağınız bir Bafra için biz hazırız. Çıktığımız bu meşakkatli yolda desteklerinizi bekliyorum.”.dedi.

MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Mühendis Topkaya daha sonra Kemalpaşalılar Derneğini ziyaret etti. Burada konuşma yapan Topkaya şu ifadelerde bulundu. Topkaya; Biz MHP olarak Kemalpaşa Mahallesini bizden görüyoruz. Allahın izni ile hep beraber 30 mart`da MHP Kalesini geri alacağız. 30 Mart`ta Biz Hazırız Siz Hazır mısınız”.Dedi.

MHP Başkan Adayı Topkaya Sebze Hal ziyaretinde ise bütün Hal esnafı tek tek ziyaret ederek, Sebze halinin sorunlarını not aldı ve dinledi. MHP Başkan adayı Hal Esnafına büyük Hal Projesini anlattı. Bafra ya Yakışır modern Hal  sözü veren Topkaya`ya Esnafın ilgisi büyük oldu.

Sebze hal ziyaretinden sonra, Topkaya Öğlen yemeğinde Yankı Düğün Salonunda eski belediye çalışanları ile birlikte yemek yedi. Norm kadro ile belediyeden başka kurumlara gönderilen belediye çalışanları. Yaşadıkları sorunları dile getirdiler.

Akşam programında ise Topkaya Gazipaşa mahallesinde ev sohbeti gerçekleştirdi. Son olarak`da karaman ve sarı köyde, köy sakinlerine buluştu. Burada Köy Halkına hitap eden Topkaya ; “Değerli Hemşerilerim 12 yıldır AKP Hükümeti köylü vatandaşımızı sorunları ile baş başa bırakmıştır. Yeni büyük şehir yasası gereği artık hizmetleri Bafra Belediyesinden alacaksınız Bafra belediyesi Bafra’nın 21 mahallesine hizmet edememiş 140 mahallesine nasıl hizmet edecek merak ediyorum. Şaşırdığım diğer bir husus Bafra çakılın içinde olan bir yer 12 yıldır, AKP neden ırmaktaki çakılımızı kullanamıyor. Köy yolları hep bozuk ve çamurlu, hizmet sıfır. Şehrimizin göze batan yerlerine sözde kaldırım yaptık, asfalt yaptık, diye vatandaşı kandıramazsınız. Belediyenin asil görevidir bunları yapmak, bunlar icraat değil halkımız bunları görüyor.  Değerli hemşerilerim sizleri bu soğuk ve yağmurlu havada bekletmek istemiyorum. 30 Mart günü kararı siz vereceksiniz. Bizler MHP olarak Değişime Hazırız.  Sizlerden desteklerinizi istiyorum katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum Allaha emanet olun”. Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.