TOPALOĞLU KOLTUĞU TESLİM ETTİ

TOPALOĞLU KOLTUĞU TESLİM ETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi 19 Mayıs’ta da coşkuyla kutlanıyor. İki önce başlayan kutlamaların devamında bugün Cumhuriyet ilköğretim okulu 4.sınıf öğrencileri 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu ziyaret etti.

A+A-

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Eren’e bıraktı.

Başkanlık koltuğuna temsili oturan Eren belediye başkanı olarak yapmak istediklerini anlattı. Belediye başkanlığının önemli ve çok zor bir görev olduğunu söyledi. Başkan Topaloğlu’na başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden minik Eren’in belediye başkanı olarak ilk talimatı ise okullara verilen eğitim desteğin artarak sürmesi oldu. Oldukça samimi geçen ziyarette Topaloğlu çocuklara belediye başkanı olarak ne yapmak istediklerini sorduğunda, öğrenciler, 19 Mayıs’ı geleceğe taşıyacak çalışmalar yapmak istediklerini söylediler.

Ziyarette, öğretmen ve öğrencilerle 23 Nisan'ın anlam ve önemi üzerine sohbet eden Topaloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyada tek çocuk bayramı olduğunu belirterek, çocukların bayramını kutladı. Kendisini ziyaret eden çocuklara belediyenin sorumlulukları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaret sonunda başkan Topaloğlu geleceğin belediye başkan adaylarıyla fotoğraf çektirdi.

osman-topaloglu-23-nisan2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.