TOFAŞ Kavşağına 4 Proje

TOFAŞ Kavşağına 4 Proje

AK Parti Bafra 7’inci Olağan Genel Kurulunda bafra55.net’in sorularını yanıtlayan AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı Tofaş kavşağı ile ilgili çalışmaları anlattı.

A+A-

TOFAŞ KAVŞAĞINDA YAVAŞ YAVAŞ SONA GELİNİYOR

Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı kongre sonrası bafra55.net Genel Koordinatörü Abdullah Özdemir’in sorularını cevapladı. Toşaf kavşağı ile ilgili çalışmaların sürecini soran Özdemir’e cevap veren vekil Kırcalı, “Çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi.

Kırcalı, yeni Bakanımızla da bizler bu noktada istişarelerimizi devam ettirirdik. Şehir merkezinden sanayi istikametine giden yol ile Samsun-Sinop istikametine giden yoldaki trafik oranı birbirine eşit ve oldukça yoğun.

KAVŞAKLA İLGİLİ DÖRT PROJE HAZIRLANDI

Bölge Müdürlüğümüz uzun süredir burayla ilgili proje hazırlığı içindeydi. Dört proje üzerinde çalışma gerçekleştirildi ve bu alana en uygun olacak proje üzerinde karar kılındı. Çalışma alanı kısıtlı olmasına rağmen Karayolları Bölge Müdürlüğümüz çok güzel bir proje geliştirdi.. Hazırlanan proje bakanlığımıza sunuldu ve bizler de takipçisi olmaya devam ediyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum