TİMSAH KARTAL’I AVLAMAK İSTİYOR

TİMSAH KARTAL’I AVLAMAK İSTİYOR

Bursaspor, yarın oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasında sahadan 3 puan ile ayrılarak, üst sıralardan kopmamanın planlarını yapıyor.

A+A-

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında sahasında Beşiktaş’ı konuk edece olan Bursaspor’da, tek hedef galibiyet. Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa karşısında aldığı mağlubiyeti unutturmak isteyen Karaman’ın öğrencileri, taraftar desteğini de arkasına alarak, rakibini mağlup etmek istiyor.

BEŞİKTAŞ İLE 102. RANDEVU
İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte 102. randevuya çıkacak. Bursaspor ile Beşiktaş arasında bugüne dek oynanan toplam 101 maçın 43'ünü siyah-beyazlılar kazanırken, 19 mücadelede ise gülen taraf Bursaspor oldu. 39 karşılaşmada ise taraflar 1 puana razı oldu. Bu karşılaşmalarda Bursaspor, rakip fileleri 89 kez havalandırırken, Beşiktaş ise 136 kez gol sevinci yaşadı. İki ekip Süper Lig’de ise 87 kez kozlarını paylaştı. Yeşil-beyazlılar, 87 karşılaşmanın 15’inde 3 puan sevinci yaşarken, Beşiktaş ise 36 mücadelede galibiyete uzanan taraf oldu.

BURSA’DA BEŞİKTAŞ ÜSTÜN
Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmalarda ise, konuk ekip Beşiktaş’ın üstünlüğü bulunuyor. Bursa’da oynanan 50 karşılaşmanın 13’ünü Bursaspor, 16’sını ise Beşiktaş kazandı. 21 mücadelede ise eşitlik bozulmadı. Bu karşılaşmalarda siyah-beyazlıların 53 golüne, Bursaspor 47 gole ile karşılık verdi. Süper Lig’de Bursa’da oynanan 44 karşılaşmada ise iki ekip, 12’şer kez galibiyet sevinci yaşadı. 20 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

DÜDÜK HALİS ÖZKAHYA’DA
Bursa Atatürk Stadyumu’nda yarın oynanacak ve saat 20:00’de başlayacak olan karşılaşmada Halis Özkahya düdük çalacak. Özkahya’nın yardımcılıklarını Cem Satman ve Gökhan Memişoğlu yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Suat Arslanboğa olarak açıklandı.

TİMSAH TAM KADRO, BEŞİKTAŞ’TA 4 EKSİK
Yeşil-beyazlılarda, eksik veya sakat oyuncunun bulunmaması teknik heyeti sevindiriyor. Zorlu karşılaşma öncesi kasık adalesinde ödem oluşan ve hafta içi takımdan ayrı çalışan Maurice Edu’nun da sakatlığının iyileşmesiyle Bursaspor, zorlu rakibine karşı tam kadro sahaya çıkacak. Konuk ekipte ise, tedavileri süren İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Almeida ve Niang forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.