THK  Osman Genç Başkan Sayesinde Devre Mülk Sahibi Oldu

THK Osman Genç Başkan Sayesinde Devre Mülk Sahibi Oldu

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Merkezi güven veren THK Bafra Şube Başkanı Osman Genç sayesinde devre mülk sahibi oldu.

A+A-

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Merkezi güven veren THK Bafra Şube Başkanı Osman Genç sayesinde devre mülk sahibi oldu.


Samsunun Bafra ilçesinde hayırsever vatandaş Havva Guzgun ve Hüseyin Guzgun  Ankara Ayaş’ta  bulunan devre mülkünü Türk Hava Kurumuna bağışladı.
Türk Hava Kurumu Bafra Şube Başkanı Osman Genç  düzenlenen imza töreninde  hayırsever bağışçı vatandaş Havva Guzgun ve Hüseyin Guzgun’a THK adına şükranlarını sundu.
İmza töreninde bir açıklama yapan hayırsever bağışçı Havva Guzgun,’’ Yıllardan beri Atatürk’ün bizlere emanet ettiği THK her zaman imkanlarım ölçüsünde katkıda bulunmaktayım. Bugünde Ankara Ayaş Uğurçayır 118 ada, 3 parsel adresinde bulunan adıma tapu kayıtlı devre mülkümü tüm haklarıyla 04 Ocak 2024 tarihi itibariyle tüm aidatları ödenmiş olarak Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanlığına bağışlıyorum
Biz bağış yapmadan önce geniş bir araştırma yaptık,  çevreden de edindiğimiz bilgiler doğrultusunda yapacağımızın  bağışın anlam bulmasını istedik.  Samsunun Bafra ilçesinde uzun yıllardır yaptığı çalışmalar ve projelerle, STK’daki görevlerinde daima takdir gören güvenilir Başkan olarak Türk Hava Kurumu Bafra Şube Başkanı  Osman Genç’i belirledik. Güvenilir olması hasebiyle bağışı THK’ya yapmak istedim. Allah niyetlerimiz kabul eylesin.’’dedi.
Türk Hava Kurumu (THK) Bafra Şube Başkanı Osman Genç ise,’’ Değerli büyüğümüz Havva Guzgun’a  bu değerli bağışlarından dolayı THK Bafra Şubemiz yönetimi  ve THK Genel Başkanımız adına çok en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca bağışçı aile Havva Guzgun ve Hüseyin Guzgun’un şahsıma gösterdikleri güven teveccühü beni ayrıca duygulandırmıştır.  Allah’tan  hayırlarının kabul görmesini temennisiyle kendilerine sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim.’’diyerek sözlerini tamamladı.

thk-osman-genc-baskan-sayesinde-devre-mulk-sahibi-oldu.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum