THK Bafra Şubesi'nin Ödüllü Resim Yarışması Sahiplerini Buldu

THK Bafra Şubesi'nin Ödüllü Resim Yarışması Sahiplerini Buldu

“Uçmak Hayalim” adlı Ödüllü Resim Yarışması sahiplerini buldu.

A+A-

Bafra Şubesi yönetim ekibi ve Genç Kanatlar ekibi bir araya gelerek Pandemi sürecinde geçen zor günleri biraz daha mutlu hale dönüştürdü. Mesafeli bir alan belirleyerek dereceye giren öğrencilerin emeği geçen öğretmenleri Canan Meryem Yılmaz ve ailelerinin katılımı sağlandı. Aileler ise, bu süreçte çocuklarının motivasyonu artırıcı bir etkinliğe katılmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 

Bafra 29 Ekim İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Şehit Burak Perçin İlkokulu öğrencileri Duru Öztürk, İkra Çelebi, Nurefşan Çakmak'ın teşekkür belgeleri ve hediyeleri verildi. Öğrencilerin hediyelerini veren THK Bafra Kurucu Başkanı Osman Genç, "Türk Hava Kurumu Bafra Şubesi olarak düzenlediğimiz resim yarışmasına katılan tüm öğrencilerimize, aileleri ve öğretmenlerine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.

thk-bafra-subesinin-odullu-resim-yarismasi-sahiplerini-buldu8.jpgthk-bafra-subesinin-odullu-resim-yarismasi-sahiplerini-buldu9.jpgthk-bafra-subesinin-odullu-resim-yarismasi-sahiplerini-buldu5.jpgthk-bafra-subesinin-odullu-resim-yarismasi-sahiplerini-buldu.jpgthk-bafra-subesinin-odullu-resim-yarismasi-sahiplerini-buldu1.jpgthk-bafra-subesinin-odullu-resim-yarismasi-sahiplerini-buldu2.jpgthk-bafra-subesinin-odullu-resim-yarismasi-sahiplerini-buldu3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.