THK Bafra Şube Başkanı Osman Genç Ankara’da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

THK Bafra Şube Başkanı Osman Genç Ankara’da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Türk Hava Kurumu Bafra Şube Başkanı Osman Genç davet üzerine gittiği Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak görüşmeler yaptı.

A+A-

Türk Hava Kurumu Bafra Şube Başkanı Osman Genç davet üzerine gittiği Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak görüşmeler yaptı.
Ankara ziyaretleri ile ilgili bir açıklama yapan Türk Hava Kurumu Bafra Şube Başkanı Osman Genç,’’ İlk olarak İçişleri Bakanı sayın Süleyman Soylu’nun Genel Sekreteri Vali Ömer Seymenoğlun’a ziyarette bulundum. Yapmış olduğum ziyarette kendilerinin göstermiş oldukları yakın alaka ve misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca davet üzerine Ankara’da yapmış olduğum kurum ziyaretlerinde ,THK Çağrı Heyeti Başkanı Sayın Ali Yüksel’e gösterdikleri yakın karşılama ve uğurlamalarından hoş sohbetlerinden, kurumumuz adına yapmış olduğumuz faaliyetler ve yapmak istediğim projeler adına karşılıklı yaklaşık üç saat süren sohbetlerinden dolayı şahsım ve Kurucu Başkanlığını yaptığım Türk Hava Kurumu Bafra Şube Başkanlığım adına sonsuz şükranlarımı sunarım. Kendisini yakın zamanda Karadeniz bölgesinde görmek ve misafir etmek dileklerimi ve davetimi sözlü olarak kendilerine ilettim. Kısmetse en yakın zamanda ziyaret edeceklerini söylediler.
THK Genel Merkezimizin ziyaretinde Çeşitli kurum müdürlerimizle de görüşme fırsatım oldu. Emlak işleri müdürümüz Zafer Sağlam ve Teşkilat ve Şubeler müdürümüz Gökhan Kavlak’a  yakın ilgi ve alakalarından dolayı da en kalbi sevgi ve saygılarımı iletmek isterim.’’dedi.

thk-bafra-sube-baskani-osman-genc-ankarada-bir-dizi-ziyaretlerde-bulundu.pngthk-bafra-sube-baskani-osman-genc-ankarada-bir-dizi-ziyaretlerde-bulundu-001.pngthk-bafra-sube-baskani-osman-genc-ankarada-bir-dizi-ziyaretlerde-bulundu-002.pngthk-bafra-sube-baskani-osman-genc-ankarada-bir-dizi-ziyaretlerde-bulundu-003.pngthk-bafra-sube-baskani-osman-genc-ankarada-bir-dizi-ziyaretlerde-bulundu-004.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum