"Terörle müzakere değil, mücadele edilir"

"Terörle müzakere değil, mücadele edilir"

“ Dağlıca'da zırhlı askeri aracımıza yapılan mayınlı saldırıda on altı askerimizin, Tunceli’de bir polisimiz, Iğdır’da on dört polisimizin şehadeti, yüreklerimizi dağlamıştır.

A+A-

Mehmetçiğimize ve polisimize yapılan haince saldırılar bir kez daha bizleri yasa boğmuştur. Bafra Türk Eğitim-Sen olarak şehitlerimize Allah'tan rahmet, Türk Milletine de başsağlığı diliyoruz. Son dönemde hızla artış gösteren ve ocaklara yangınlar düşüren terörü ve terör örgütünü lanetliyoruz. 

Bu hainlere çözüm süreci adı altında can suyu veren ve palazlandıran siyasi iradeyi Türk milleti asla ve asla unutmayacaktır. Habur'da, Oslo'da, Kandil'de ve her yerde teröristlere çözüm süreci adı altında laf ettirmeyenler, bugün bunun bedelini millete ve milletin evlatlarına ödetmektedirler.

 Biz hep şunu söyledik:  "Terörle müzakere değil, mücadele edilir",  "Çözüm değil, ihanet süreci" derken bize vebalı gibi yaklaşanlar bugün yaşananlar için neler düşünmektedirler?

"Analar ağlamasın" diye başlatılan bu sürecin bir yutturmacadan ibaret olduğu artık çok net ortadadır. Türk milletinin çözüm süreci adı altında yıllardır oyalandığı, hainlerin ise bu süreçte mevzi kazandığı bir kez daha anlaşılmıştır. Yetkililer artık üzerine düşeni yapmalı, "Terörle müzakere değil, mücadele" yolunu benimseyerek toprağa düşen şehitlerimizin kanını yerde bırakmamalıdır.

 

Bafra Türk Eğitim-Sen ailesi olarak, tüm Şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, aileleri, yakınları ve Türk Milletine bir kez daha başsağlığı diliyoruz."


İbrahim AKEKMEKCİ

Türk Eğitim-Sen Bafra İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.