TERME AMAZON TUNİNG KURULDU

TERME AMAZON TUNİNG KURULDU

Terme Amazon Turing Yönetim kurulu Başkanı Başkan Adem Dübüş,”Terme ekstreme motor sporlara gönül veren gençlerimiz Terme Amazon Turing (Tat) çatısı altında toplanma kararı aldık.

A+A-

2006 yılında kurulan motor sporlarına gönül vermiş hepsi esnaf olan gençlerin bir araya gelerek araçlarıyla yaptıkları etkinlikleri resmileştirerek dernekleşme yoluna gitme kararı almışlardır” dedi.

20/05/2015 Çarşamba günü Terme Sanayi sitesinde Tuna Rot Balans iş yerinde buluşan 30’a yakın spor tutkunu dernek kuruluna kadar dönem sözcüsü Adem Dübüş’ü Başkan olarak , yönetim kuruluna da Mustafa Karaçuha,Yavuz Kambur ,Cihat Keskin,Kadem Şaşkal, Utku Can Özen Ve  Cansın Uyar oy birliği ile seçildi

‘EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN’
2006 yılında 4 kişi ile başlattığımız bu etkinlik zaman zaman durma noktasına gelse de genç kardeşlerimizin çabalarıyla ayakta durdurmayı başardıklarını belirten Terme Amazon Turing  Yönetim kurulu Başkanı Başkan Adem Dübüş,”Bundan önceki yapmış olduğumuz etkinliklerde emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bu günden itibaren ismimizi değiştirme kararı aldık. Terme ilçesi artık turizm kenti olma yolunda ilerlerken bizde ilçemize destek olmak için ismimizi Terme Amazon Tuning olarak değiştirdik ”dedi.

‘BİZLER TERMEMİZİN TURİZM ELÇİLERİYİZ’…
17 Mayıs Pazar günü düzenlemiş olduğumuz Karadeniz tuning etkinliğimize 3000 den fazla katılım olduğunu dile getiren Terme Amazon Turing  Yönetim kurulu Başkanı Başkan Adem Dübüş,” Bu sayının 2000 kişisi çevre illerimiz olan Erzincan,Trabzon ve Giresun ve ilçelerden olması bizleri bir daha ki etkinliklere katılma ve yapacağımız etkinliklerde daha da organize olmamızı zorunlu kılmıştır. Bizlere o gün destek olmak için gelen başta Terme Kaymakamımız sayın İlyas Gün é ve Terme Belediye başkanımız Sayın  Şenol Kul'a çok teşekkür ederiz. Gurubumuz bundan böyle her motor sporları etkinliğine arabalarıyla katılarak Terme ismini ve ilçemizle özdeşleşmiş Amazon ismini her yere taşıyacaktır ”diye konuştu.

‘GURUBUM DA HER ÜYE ESNAF VE ZANAATKARDIR’
Üyelerimiz dişlerinden ve tırnaklarından artırdıklarını sevdikleri arabalarına yatırarak kendilerine bir meşgale edinerek her türlü kötü olumsuz hareketlerden kaçınmayı bilmiş kişilerim olduğu  ifade  eden Terme Amazon Turing  Yönetim kurulu Başkanı Başkan Adem Dübüş,”Ve bundan sonrada üyelerimizi bu kriterler doğrultusunda seçerek sadece heyecan için direksiyonlarımızın başına geçmeyeceğiz Terme ilçemizin sosyal sorumluluk projelerinin hepsinde bulanacağız” şeklinde konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.