TEOG BİRİNCİSİ BAŞKAN ÖZBALCI’YI ZİYARET ETTİ

TEOG BİRİNCİSİ BAŞKAN ÖZBALCI’YI ZİYARET ETTİ

Türkiye genelinde 23-24 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak

A+A-

Türkiye birincileri arasındaki yerini alan Ladik 100. Yıl Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Gülfem Gümüş, Belediye Başkanı Selim Özbalcı’yı makamında ziyaret ederek, mutluluğunu paylaştı.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında 23-24 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen 1. dönem TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincileri arasında yer alan 8. Sınıf öğrencisi Gülfem Gümüş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı, Şube Müdürü Hüseyin Özay, Ladik 100.Yıl Ortaokulu Müdürü İsa Yılmaz, Müdür Yardımcısı Kenan Demirtaş ve Türkçe Öğretmeni Dilay Sancı birlikte Başkan Özbalcı’ya ziyaret gerçekleştirdiler.

Meclis Üyeleri Ali Sukas ve Ahmet Güçlü’nün de yer aldığı ziyarette, Gülfem Gümüş’ün başarısını tebrik eden Başkan Özbalcı, " İlçemizde böylesi başarılara şahit olmak bizlere büyük gurur veriyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ladik’ten birinci çıkardık. Gülfem’in başarısında emeği geçen anne, baba, okul idarecileri ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Bütün öğrencilerimiz bizim için değerli ve aynıdır. Fakat başarılı öğrencilerimiz de ödüle layıktır.” dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Özbalcı ve meclis üyeleri 1. dönem TEOG sınavında Türkiye birincileri arasına giren Gülfem Gümüş’e ödüllerini takdim ederek, elde edilen bu başarının sürekli devam etmesi temennisinde bulundular.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı’da Başkan Özbalcı’ya iyi dilek ve temennileri için teşekkür ederek, Ay-Yıldızlı rozet hediye etti.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.