Teniste Bafra’nın Gururu Oldular

Teniste Bafra’nın Gururu Oldular

7 - 9 Ocak tarihleri arasında Samsun'da düzenlenen Okullar arası TENİS lig müsabakalarında ilçemizi temsil eden Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi tenis takımı büyük bir başarıya imza atarak il 2.si oldu.

A+A-

 7- 9 Ocak tarihleri arasında Samsun’da gerçekleşen Okullar arası TENİS Liginde 4 Özel Okulların arasında büyük başarı elde ederek Samsun’da oynadığı 4 resmi lig karşılaşmalarında 2 galibiyetle İl 2.’cisi olarak Bafra’ya gurur yaşattılar. Melise Yılmaz, İrem Delen, Rabia Altan ve Edanur Büyük’ten oluşan Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi, Final Koleji, Takev Koleji, TED Koleji ve Yükseliş Koleji Bayan Tenis takımlarıyla oynadığı karşılaşmalarda rakiplerine sahayı dar etti. Devlet Okulu olarak köklü ve güçlü Kolej takımların olduğu lig mücadelesinde çok büyük bir başarıya imza atan Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi Bayan takımı oldu.

Kızılırmak Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Tenis takımını çalıştıran Uygar Duyak ise bu çok zor şartlar altına elde edilen İl 2.’ciliği bizler için çok önemli bir başarıdır. Çok zor şartlar altın antrenmanlarımız yaparak Bayan Tenis takımımızı bu karşılaşmalara hazırladık. Kolay değil, karışışınızda hiçbir eksiği bulunmayan aksine fazlası olan Özel Kolej Okulları vardı. Bunlarla baş etmek zordu, ama öğrencilerimle çok iyi konsantre ve iyi çalışarak bu eksiklerimizi giderek çıktığımız bu lig mücadelesinde Kızılırmak Anadolu Lisesi bayan Tenis takımımız bizleri ve İlçemizi mahcup etmeyerek 2 gün süren lig mücadelerin sonunda hak ederek İl 2’cisi oldular. 
Duyak, gerçekten kısıtlı imkânlarla okul idaremizin ailelerimizin verdiği yoğun destekle çalışmalarımızı yürüttük. 7- 8 yaşında oynamaya başlayan ve kortlarda antrenmanlar yapıp maçlara hazırlanan rakiplerimize karşı kendileri küçük ama yürekleri büyük kızlarımız olağan üstü başarı göstermişlerdir. İlçemizde ve hatta Samsun da turnuvaya katılan tek devlet okulu olmamızda bu başarının büyüklüğünü göz önüne sermektedir. Çocuklarımız büyük başarı yakaladılar. Hepsini mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Bu başarı Tenis takımını oluşturan kız öğrencilerimizin, ailelerin, Okul idarecilerin başarısıdır. Devlet Okulu olarak Özel Kolejlerin için de Teniste büyük başarıya imza atarak İl İkincisi olmak ayrı başarı öyküsüdür bu başarıların devamı gelecektir bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın, çünkü bizde okul olarak alıştık böyle başarıları elde etmek  diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.