TEMİZ TOPLUM İÇİN TEMİZ YÖNETİM

TEMİZ TOPLUM İÇİN TEMİZ YÖNETİM

Samsun’unun ve Saadet Partisinin en genç Milletvekili adayı olan Taner Altungeyik Atakum esnafıyla ve pazarcılarla bir araya geldi.

A+A-

1 Kasım’a kadar oturmak, dinlenmek bize yoktur anlayışı ile hareket eden milletvekili adayı Taner Altungeyik, “ Biz bu gençliğimizi milletimize hizmet ederek geçirmek istiyoruz. Gençlik, insanoğlunun hayatındaki en değerli zamanıdır. Bu en değerli zamanı en değerli işlerle geçirmek gerekir ki bu işler de Cenab-ı Hakkın rızasını kazanmak için halka hizmet etmektir. Biz siyaseti makam ve mevkiler için değil Rabbimizin bize emrettiği cihad görevini yapmak için yapıyoruz. Cihad, tüm insanlığın huzur ve saadeti için gece gündüz demeden takatinin sonuna kadar çalışmaktır. İşte bundan dolayı 1 Kasım’a kadar bütün milletimizle buluşup onlardan kendilerine hizmet edebilmemiz için bizlere destek vermelerini istiyeceğiz.”

Saadet Partisi’nin gençler ile ilgili projelerini anlatan Altungeyik, “ Saadet iktidarında ahlaklı ve maneviyatlı bir gençliğin yetişmesi noktasında eğitim sistemimizde köklü değişiklikler yapacağız. Evlenecek olan gençlerimize iş bulma ve gerekli maddi destek verme yoluyla evliliği teşvik edeceğiz ve toplumun mihenk taşı olan aile yapısının güçlenmesini sağlayacağız. Gençlerimize iş istihdamı oluşturmak için gerekli sanayi hamleleri yapacağız. Temiz Toplum için Temiz Yönetim anlayışını meclise taşıyacağız. Gençlerimizin meclisteki en gür sesi olacağız.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.