Tekkeköy’de Anlamlı Proje

Tekkeköy’de Anlamlı Proje

Togar, Çiçeklerimiz yavrularımızın sevgisiyle büyüyecek

A+A-

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar Atatürk Anaokulu öğrencileriyle birlikte çiçek tohumu ekti.

Tekkeköy Belediyesi ile Tekkeköy İlçe Halk Kütüphanesi işbirliğinde ilçede farkındalık oluşturmak ve öğrencilere çevre bilinci aşılamak amacıyla oluşturulan proje kamuoyunun dikkatini çekti.

Togar, Çiçeklerimiz Çocuklarımız ile büyüyecek

Togar, “Doğaya, çevreye ve yeşile dikkat çekmek kitap okuma konusunda farkındalık oluşturmak için toprakla buluşturduğumuz çiçek tohumlarımız öğrencilerimizin sevgisi ile büyüyecek” dedi.

Tekkeköy’de beş yıl içinde birçok önemli etkinliğe imza atıldığına vurgu yapan Togar, “Geleceğe yön verecek bugünün küçüğü yarının büyüğü meleklerimiz ile güzel ve bir o kadar da anlamlı bir etkinlikte buluştuk. İlçe Halk Kütüphanemiz ile işbirliği içerisinde yürütmüş olduğumuz çalışma kapsamında Atatürk anaokulu öğrencilerimiz ve velilerimiz ile bir araya geldik. Öğrencilerimize hem eğiten hem de öğreten hediyeler verdik. Ardından öğrencilerimiz ile birlikte doğaya sahip çıkmak, yeşili korumak ve gelecek nesillere daha temiz daha yeşil bir Tekkeköy bırakabilmek, kitap okuma noktasında farkındalık yaratabilmek maksadıyla çiçek tohumlarını toprakla buluşturduk” dedi.

Ayrıca Togar, öğrencilerle ve velileri ile tek tek ilgilenerek karanfil dağıttı.

Korkmaz’dan Togar’a Teşekkür

Tekkeköy İlçe Halk Kütüphanesi Sorumlusu Cengiz Korkmaz “Tekkeköy Belediyesi ile bugüne kadar birlikte önemli projeleri hayata geçirdik. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar kütüphanemizin üzerine önemle eğiliyor. Bizlere belediyeye ait yaklaşık beş yüz metre kare alanı tahsis etti. Şimdi öğrencilerimiz ve kitap okumak isteyenler için muhteşem bir kütüphanemiz oldu. Yine kitap okuma ve öğrencileri kitapla buluşturmak için birçok önemli projeyi hayata geçirdik. Özellikle 1 kitap 1 hayat projemiz ile Evliya Çelebi Gezici Halk Kütüphanemiz ulusal ve yerel anlamda büyük ses getirdi. Şimdide 4 – 6 yaş öğrencilerimizde doğaya ve çevreye dikkat çekmek için bu projemizi hayata geçirdik. Bizlere her konuda desteklerini esirgemeyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’a şahsım, öğrenciler, veliler ve tüm kitap severler adına bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

tekkekoy’de-anlamli-proje-1.jpgtekkekoy’de-anlamli-proje-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.