Tekkeköy'de 3 çocuk gölette boğuldu

Tekkeköy'de 3 çocuk gölette boğuldu

Tekkeköy ilçesinde akraba oldukları öğrenilen ve akşam saatlerinde haber alınamayan yaşları 15 ile 17 arasındaki Adem Besler, Giray Besler ve Turan Besler'in cesetleri gölette bulundu.

A+A-

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde, akraba oldukları öğrenilen yaşları 15 ile 17 arasındaki Adem Besler, Giray Besler ve Turan Besler'den akşam saatlerinde haber alamayan aileleri ve yakınları çocukları aramaya başladı.

ELBİSELERİ BULUNDU

Aileleri Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine kayıp başvurusu yaptı. Çocukların Kiralık Deresine girdiğini görenler durumu aileleri ve jandarmaya bildirildi. Olay yerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Sualtı Grup Amirliği ekipleri, AFAD ekipleri ve Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Yapılan aramada önce çocukların kıyafetleri ve telefonları bulundu.

3 ÇOCUĞUN CESEDİNE ULAŞILDI

Kıyafetlerin bulunduğu yere yakın alanda su içinde yapılan aramada saat 21.00 sıralarında amca oğlu olan 3 çocuğun cesedi bulundu. Çocukların cesetleri otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.