TEKİN "MHP Türkiye'nin geleceği için uğraşıyor"

TEKİN "MHP Türkiye'nin geleceği için uğraşıyor"

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner Tekin gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

İl Başkanı Taner Tekin yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi. "Genel Merkezimiz İlçe Merkezlerinde Kongre tarihlerini açıkladı. 30 Nisan`a kadar İlçe Kongremizi bitirmemiz gerekiyor. İlk ilçe kongremizi Kayseri`de yaptık. MHP fiili olarak kongre sürecine girmiş bulunmakta. Yılbaşından sonra genel merkezle yapacağımız istişareler neticesinde ilçelerimizin kongre tarihlerini kamuoyu ile paylaşıp netleştireceğiz. İl kongre süresi başladığı zamanda samimiyetle söylüyorum aday olmayı düşünüyorum. Bir aksilik olmazsa atanarak geldiğimiz bu görevi en azından bir dönem daha sürdürmeyi düşünüyorum.

MHP Türkiye`nin geleceği için uğraşmaktadır

Genel Başkanımızın son günlerde izlediği politika bizim şaşırdığımız bir politika değil. Rahmetli Genel Başkanımız Başbuğumuz Alparslan Türkeş nasıl partimizin Türk devletinin bekası, geleceği yönündeyse Genel Başkanımız Devlet Bahçeli`de aynı yöndedir. MHP olarak hep devletçi bir politika izledik. Katıldığımız her programda bu politika neticesinde takdirle karşılanıyoruz. Biz diğer partiler gibi günlük oy kaygısı ile bu politikaları yapmıyoruz. AKP`li vatandaşlarımız bile 5 oyumuz varsa 2`si sizin diyor. Hükümetin terörle mücadelesinde hep destekçi olmuşuzdur. Bir hatalarında hep uyarıcı parti olmuşuzdur. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye`nin geleceği için uğraşmaktadır.

Devlet Bahçeli`nin olduğu yerde devlete ve millete kimse ihanet edemez

Ak Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi`nin birlikte anayasa paketi hazırlamasından rahatsız olanlar var. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz zaten anayasa değişikliğini istiyorduk. Bunu diğer siyasi partilerde istiyordu peki şuan değişiklikten neden rahatsızlar. 15 Temmuz öncesi anayasa değişikliğinde ilk 4 maddeyi konuşuyorduk. Fakat şuan MHP`nin olduğu bir yerde o 4 maddeyi değiştirmek söz konusu olamaz. Milliyetçi Hareket Partisi`nin olduğu bir yerde vatana millete ihanet konuşulamaz. Bu ülkenin zararına olan hiçbir şeye Sayın Devlet Bahçeli imzasına atmadı atmayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi`nin tavrında hiçbir değişiklik yoktur dün hangi düşünceleri savunuyorsak bugünde o düşünceleri savunuyoruz. İktidar düşsün diye acımasızca devlete zarar verecek politikayı izlememiz kesinlikle düşünülmesin. Dün Milliyetçi Hareket Partisi Milliyetçiliği ayaklar altına aldı diyen bir Cumhurbaşkanı mı? Çizgisinden çıkmış yoksa her zaman aynı şeyleri savunan Milliyetçi Hareket Partisi mi? Devlet Bahçeli`nin olduğu yerde devlete de millete de kimse ihanet edemez.

1-266.jpg

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum