TEK ADAY İSMAİL SÜLEYMANOĞLU

TEK ADAY İSMAİL SÜLEYMANOĞLU

11 eski İlçe Başkan ve MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek önderliğinde bu akşam yapılan toplantı sonucu ortak aday belirlendi.

A+A-

 Daha önceden  adaylığını açıklayan Süleymanoğlu ortak kararla MHP İlçe Başkanlığı seçimlerinde destekleme kararı alındı.

 

SÜLEYMANOĞLU DESTEKLENECEK
10 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan MHP ilçe başkanlığı seçimlerine 2 gün kala MHP milletvekili Cemallettin Şimşek önderliğinde bu akşam yapılan toplantıda daha önceden adaylığını açıklayan İsmail Süleymanoğlu tam destek kararı alındı. Uzun süredir yapılan görüşmelerin ardından seçimlere 2 gün kala açıklanan ortay aday Süleymanoğlu uzun süredir çalışmalarına devam ederken, bugün MHP il başkanlığının aldığı şok bir kararla disiplin kuruluna tedbirli olarak sevk edilen Hüseyin Acar’ın durumunun ne olacağı ise merak ediliyor.

ACAR SON DAKİKAYA KADAR…
Bafra siyasi kulislerinde seçime kadar her türlü senaryonun gerçekleşeceği belirtilirken, Başkan Acar’ın seçimlere girememe durumunda yine kendi içlerinden bir  ismi aday göstererek seçimleri kazanmak için çalışmalara devam ettikleri bildirildi. Bafra’da tanınmış ve saygın iş adamlarından biri olan Süleymanoğlu’nun son  gelişmelerle birlikte oldukça iddialı bir konuma geldiği belirtilirken, Acar ve ekibinin ise son güne kadar bütün şartları zorlayacakları ve bu seçimleri mutlaka kazanmak istedikleri de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.