Tecavüzden tutuklanan genç tahliye oldu

Tecavüzden tutuklanan genç tahliye oldu

Samsun'da iş arkadaşına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan genç, yargılandığı ilk duruşmada suç vasfının değişme olma ihtimali üzerine tutuksuz yargılanmak üzere tahliye oldu.

A+A-

Olay, Atakum ilçesinde yaklaşık 3 ay önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir eğlence merkezinde birlikte çalıştıkları öğrenilen D.K. adlı kadın ile T.D. adlı şahıs önce birlikte yemek yedi. Daha sonra bekar evine giden T.D.'nin, buraya götürdüğü D.K. ile zorla ilişkiye girdiği iddia edildi. 
D.K.'nin şikayeti üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan T.D., 3 ay önce Samsun Adliyesi'ne sevk edil ve nöbetçi mahkemeye tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. T.D. hakkında "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve nitelikli cinsel saldırı" suçundan dava açıldı. 
Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın ilk duruşmasında tutuklu olarak yargılanan T.D. hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, "Zorla ırzına geçmiş değilim. Zorla tutmuş olsam koltukta uzanırken uyudum. Zorla ırzına geçilmiş bir insanlar ertesi gün aynı iş yerinde gelip benimle çalışmazdı. Kendisi işten çıkarıldıktan sonra benden şikayetçi oldu. Zorla ırzına geçilmiş bir insan neden benimle 3 gün aynı iş yerinde çalışsın. Zorla ilişkiye girmedim" dedi.
D.K. ise duruşmaya katılmadı. Mahkeme heyeti T.D.'nin suç vasfında değişme olma ihtimali üzerine tutuksuz yargılanmak üzere tahliyesine karar verdi. Duruşma ertelendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.