TEBER AİLESİNİN ACI GÜNÜ

TEBER AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Diriliş Başkanları Bafra İlçe Başkanı Erkan Uyanık`ın Kayınpederi ve Belediye Personeli Hayrullah ve Halime Teber Babaları Bafra Belediye Emeklisi Hacı Hasan Teber Son yolculuguna dualarla uğurlandı.

A+A-

Diriliş Başkanları Bafra İlçe Başkanı Erkan Uyanık`ın Kayınpederi  ve Belediye Personeli Hayrullah ve Halime Teber Babaları Bafra Belediye Emeklisi Hacı Hasan Teber Son  yolculuguna dualarla uğurlandı.

Hacı Hasan Teber`in Cenazesi 05,02 Pazar günü öğle namazına müteakip Emirefendi Mahallesindeki evinin önünde helalık alınıp, Emirefedi camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra asri mezarlıktaki aile kabristanlığına defin edildi.

Hacı Hasan Teberin Cenezesine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Amirleri, STK Temsilcileri, İş Adamları ve çok Sayıda Vatandaş katılıdı.

teber-ailesinin-aci-gunu.JPGteber-ailesinin-aci-gunu-001.JPGteber-ailesinin-aci-gunu-002.JPGteber-ailesinin-aci-gunu-003.JPGteber-ailesinin-aci-gunu-004.JPGteber-ailesinin-aci-gunu-005.JPGteber-ailesinin-aci-gunu-008.JPGteber-ailesinin-aci-gunu-009.JPG

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum