SAMSUN TAZİYE EKİBİ ACILARA ORTAK OLUYOR

SAMSUN TAZİYE EKİBİ ACILARA ORTAK OLUYOR

Taziye Ekibi' cenaze evlerine taziye ziyaretine giderek hem ev halkının acısını paylaşıyor hem de cenaze işlerine yardım ediyor.

A+A-

İlkadım Belediyesi Mezarlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan 'Taziye Ekibi' cenaze evlerine taziye ziyaretine giderek hem ev halkının acısını paylaşıyor hem de cenaze işlerine yardım ediyor. 
İlkadım Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde ilçe genelinde yakınlarını kaybeden vatandaşların acılarına ortak oluyor. Mezarlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan taziye ekibi, vefat haberini alır almaz acılı aileye Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın başsağlığı dileklerini iletiyor. Acılı ailelerin ihtiyaçlarını ve taleplerini tespit eden taziye ekibi, cenaze evlerine taziye için gelenlere ikram edilmek üzere kıymalı pide ve ayran ve gül suyu götürüyor.
Kurulan taziye ekibimiz ile İlkadımlı vatandaşlarımızın acılarına bir nebze de olsa ortak olmayı düşündüklerini söyleyen İlkadım Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Şerif Bahar, “Belediyemiz cenaze yakınlarına taziye ekibinin yanı sıra cenaze hizmetlerimiz ile cenaze sahiplerinin talebi doğrultusunda mezarlığa gitmek isteyen vatandaşlar için araç tahsis ediyor. Bahar halkımız, kendisini yalnız, umutsuz ve çaresiz hissetmesin diye hizmeti vatandaşımızın ayağına götürüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.