Tatlı Günümüz Acıya Dönüşmesin

Tatlı Günümüz Acıya Dönüşmesin

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar kurban bayramı neden ile ile bayram boyunca düğünlerde bir yoğunluk yaşandığına dikkat çekerek; “Tatlı günümüz acıya dönmesin.” Dedi.

A+A-

Çavdar yapmış olduğu açıklamada yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte düğün sayısında da gözle görülür bir artış yaşandığını belirterek; “Allah izin verirse mübarek Kurban Bayramı ve birçoğumuz bir yakının mutluluklarını birlikte yaşayacak. Bu tatlı günümüz acıya dönmesin. Bu konunda muhtarlarımıza önemli görevler düşmekte. Mağlum her zaman haberlerden takip ettiğimiz acı olayların bizlerinde başına gelmemesi için gerekli uyarıları ve tedbirleri almalıyız.” Dedi.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar istenmeyen olayların önüne geçmek için ellerinden gelen gayreti göstermeleri gerektiğini belirterek, üzerinde silah kullanma ile ilgili uyarılar bulunan tabelaların düğünlerde kullanılmasının önem taşıdığını söyledi.

Çavdar bir diğer hususun ise Kurban Bayramında kesilen kurbanlık hayvanların kulak küpelerinin mahalle muhtarları tarafından İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne verilmesi gerektiğini belirterek; “Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından alınan kararlar doğrultusunda bu konunda mahalle muhtarlarımıza da görevler düşmekte.  Muhtarlarımız yine mahallelerde kendi imkanları ile kurban kesen vatandaşlarımızın genel temizlik kurallarına uymaları konularında uyarılarda bulunmaları hem çevre hem de insan sağlığı acısından önem arz ediyor. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramını kutlarım.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.