TAŞKIRANLAR GAYRİMENKUL KAPAKLI’DA BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ONURLANDIRDI

TAŞKIRANLAR GAYRİMENKUL KAPAKLI’DA BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ONURLANDIRDI

Taşkıranlar Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Taşkıran Kapaklı’da başarılı öğrencileri bir araya getirdi.

A+A-

Taşkıranlar Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Taşkıran Kapaklı’da başarılı öğrencileri bir araya getirdi.

Tekirdağ ilçesinde yapmış olduğu çalışmalar ve projelerle kısa sürede adını başarılarla duyurmayı başaran, yaşı genç olmasına rağmen büyük işlerin üstesinden gelen ve kurduğu TAŞKIRANLAR GAYRİMENKUL şirketi ile de büyük projeler imza atan TAŞKIRANLAR GAYRİMENKUL Yönetim Kurulu Başkanı ve Kapaklı Samsun Alaçamlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran eğitime verilen değerin en önemli değer olduğunu her zaman vurguluyor. 
Bu nedenle de TAŞKIRANLAR GAYRİMENKUL Yönetim Kurulu Başkanı ve Kapaklı Samsun Alaçamlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran Kapaklı İlçesinde 
YKS ve LGS Sınavlarında dereceye girip Kapaklı ilçesini gururlandıran öğrencileri  kahvaltı programında buluşturdu.

Kahvaltı programına Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı  Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe  Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Kapaklı İlçe  Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Vural, Okul Müdürleri, Öğretmenler, ve  YKS ve LGS Sınavlarında dereceye girip Kapaklı ilçesini gururlandıran Öğrenciler katıldı.

Kahvaltı programının sonunda bir konuşma yapan TAŞKIRANLAR GAYRİMENKUL Yönetim Kurulu Başkanı ve  Kapaklı Samsun Alaçamlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran,’’Güzide Kapaklımız ilçemizde YKS ve LGS sınavlarında dereceye girip bizleri gururlandıran kıymetli öğrencilerimizle birlikte kahvaltı programında buluştuk. Bizleri yalnız bırakmayan Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı  Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe  Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Kapaklı İlçe  Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Vural, Okul Müdürleri, Öğretmenler, ve  YKS ve LGS Sınavlarında dereceye girip Kapaklı ilçesini gururlandıran Öğrencilerimize şükranlarımı sunuyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun kıymetli kardeşlerim.
Öncelikle güzide Kapaklı ilçemizde  bizlere bu haklı gururu ve onuru yaşattığınız için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Sizler her zaman inanmaya, güçlü olmaya başarmaya devam ettikçe bizler sizlerin her zaman yanında ve arkasında olmaya devam edeceğiz Rabbim başarılarınızın devamını getirmeyi nasip eylesin . sözlerimi çok uzatmadan sizlere tekrar tekrar teşekkür ediyor saygıyla sevgiyle muhabbetle selamlıyorum.’’dedi.
Daha sonra ise Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı  Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe  Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Kapaklı İlçe  Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Vural birer konuşma yaparak başarılı öğrencileri tebrik ettiler.
Kahvaltı programı anı fotoğraflarının çekimi ile sona erdi.1-20220727131434.jpg2-20220727131434.jpg3-866.jpgadsiz-tasarim-1-023.jpgadsiz-tasarim-2-017.jpgadsiz-tasarim-3-011.jpgadsiz-tasarim-4-008.jpgadsiz-tasarim-032.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.