Taşkın;"Şu an lideriz"

Taşkın;"Şu an lideriz"

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, kendi evlerinde karşılaştıkları ve 4-0 yendikleri Manisaspor maçını değerlendirdi. Taner Taşkın, “Aldığımız galibiyetle suanda maç fazlasıyla lider konumundayız” dedi.

A+A-

 

 

Yılport Samsunspor’un Manisaspor’u 4-0 yendiği maçı değerlendiren Taner Taşkın, “Kazanmamız gereken bir maçtı. Maçtan önce çocuklara bizim deplasmanda yenemediğimiz Bayrampaşa’nın geçen hafta bu takıma mağlup olduğunu söyledim. Bizde oyunu ilk dakikadan itibaren domine ettik. 90 dakika boyunca sahada istekli ve arzulu bir Yılport Samsunspor vardı. Bu maç üzerinden çok fazla konuşmaya gerek yok. Karşımızda genç bir takım vardı. Tamamen savunma yapmaya çalışan, gol yememeye çalışan bir takım vardı. Belki 4-0 daha önce gelebilirdi ama kalecileri iyi bir maç çıkarttı. Camiamızı tebrik ediyorum” dedi.

 

Bir günlük dahi olsa liderlik koltuğuna oturduklarını ifade eden Taner Taşkın, “Geçen hafta Utaş Uşakspor maçına çıkmadan önce oyuncularıma şunu söylemiştim, ‘Cumartesi günü Manisaspor maçı oynayacağız. Uşak’tan alacağımız galibiyet belki bizi 1 günlük dahi olsa lider yapacak’ demiştim. Ama Sarıyer’in bugün maç oynayacağını bilmiyordum. Öngörülerim doğru çıktı. Suanda lider konumundayız. Yarın da Sakaryaspor’un neticesi benim için önemli değil. O psikolojiyi bir gün bile olsa yaşamak istiyorduk. Oyuncu kardeşlerimi tebrik ederim. İyi yoldayız, iyi takımımız var. Sıfır kurulmuş bir takımımız suanda 36 puan topladı. İkinci devre maçları daha zor geçecek. Bizim için bu alışılma ve takım olma devresinde toplayabildiğimiz kadar puan toplamak çok önemliydi. Şükürler olsun onu da başardık. İkinci devre daha mutlu olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.