TAŞÇI’DAN YILDIRIM’IN SÖZLERİNE YILDIRIM GİBİ CEVAP

TAŞÇI’DAN YILDIRIM’IN SÖZLERİNE YILDIRIM GİBİ CEVAP

TAŞÇI,’’BİZ ENERJİMİZİ SAMSUN’A HİZMET ETMEK İÇİN HARCIYORUZ.’’DEDİ.

A+A-

 

Ak Parti Samsun İl Başkan Adayı İnşaat Mühendisi İshak Taşçı Ak Parti Samsun İl Koordinatörü Recep  Yıldırım'ın açıklamalarına tepki gösterdi.

AK Parti Samsun İl Koordinatörü Recep Yıldırım'ın 'Dere ortasında at değiştirilmez. Adaylara tavsiyem enerjilerini başka işlere harcasınlar.' ‘sözü 24 Haziran da yapılacak il kongresinde başkan adayı olmayı planlayan Ak Parti Samsun İl Başkan Adayı İnşaat Mühendisi İshak Taşçı'nın tepkisini çekti.

 

Konu hakkında Bafra Kızılırmak Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Abdullah Özdemir’e açıklamalarda bulunan Taşçı, Yıldırım’ın sözlerine Yıldırım hızı ile cevap verdi.

Ak Parti Samsun İl Başkan adayı İshak Taşçı Yıldırım'ın sözlerini eleştirerek, ‘'Prensip kararına inanmıyorlarsa Başbakana sorsunlar' diyen Yıldırım'ın sözleri için şunları dile getirdi.

"Başbakanımızdan zaten bu konu ile ilgili randevu talep ettik. Kendisiyle bu konuyu görüşmek istiyoruz. Başbakanımızın ağzından beyanatlar veriliyor. Bu karar madem nettir neden hala telefon aracılığıyla temayül yapılıyor. Bu açıklamaların manidar olduğunu düşünüyorum. Biz enerjimizi Samsun'un iyiliği için hizmet etmek için harcıyoruz. Başka bir amacımız yok. Bunun aksini düşünenler ise böyle beyanatlar verir."dedi.

Abdullah ÖZDEMİR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.