Tarlaya ilk tohumu Karaaslan attı

Tarlaya ilk tohumu Karaaslan attı

Bafra ilçesine bağlı Türbe Mahallesinde Süleyman Tulum'a ait 110 dönüm çeltik tarlasında 2021 yılı çeltik ekimi Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslanın ve heyetinin katılımı ile gerçekleştirildi.

A+A-

Yapılan mini törenle Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve beraberindekilerin çeltik tohumu atmasıyla birlikte çeltik sezonu başlamış oldu.

Karaaslan çelitk tohumu atımından sonra bol bereketli ürün sezonu olmasını diledi.
Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve Bafra Çeltik Komisyon üyesi Şükrü Derebey Bafra ve Bölgesindeki çeltik ekimi ve rekorteleri hakkında bilgiler aktardılar.

tarlaya-ilk-tohumu-karaaslan-atti-2-001.jpgtarlaya-ilk-tohumu-karaaslan-atti-3-001.jpgtarlaya-ilk-tohumu-karaaslan-atti-4-001.jpgtarlaya-ilk-tohumu-karaaslan-atti-5-001.jpgtarlaya-ilk-tohumu-karaaslan-atti-6-001.jpgtarlaya-ilk-tohumu-karaaslan-atti-7-001.jpgtarlaya-ilk-tohumu-karaaslan-atti-8-001.jpgtarlaya-ilk-tohumu-karaaslan-atti-9-001.jpgtarlaya-ilk-tohumu-karaaslan-atti-10.jpgtarlaya-ilk-tohumu-karaaslan-atti-11.jpgtarlaya-ilk-tohumu-karaaslan-atti-12.jpgtarlaya-ilk-tohumu-karaaslan-atti-13.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.